Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 00:01
Αθλητικά

Οι 4 μεγάλοι είπαν «ναι» στον Κοντονή






Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έχουν απαντήσει θετικά στην πρόσκληση του Σταύρου Κοντονή για να καθίσουν όλοι μαζί στο τραπέζι και να βρουν λύσεις.

O Σταύρος Κοντονής ήθελε να πραγματοποιηθεί, με την παρουσία του, η κοινή συνάντηση των ισχυρών ανδρών των τεσσάρων μεγάλων ομάδων της Super League για να συζητήσουν και να λύσουν τις διαφορές του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» φαίνεται πως Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης απάντησαν θετικά στον υφυπουργό Αθλητισμού προκειμένου να καθίσουν όλοι μαζί στο τραπέζι.

Η ημερομηνία δεν έχει οριστεί, λόγω των επαγγελαματικών υποχρεώσεων Μαρινάκη-Σαββίδη στο εξωτερικό, ενώ η συζήτηση θα έχει ατζέντα με το βασικό θέμα να είναι ποιο πρόσωπο θα εκλεγεί πρόεδρος στην ΕΠΟ προκειμένου να υπάρξει το 50-50 στο νέο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα η εφημερίδα αναφέρει πως σε περίπτωση που υπάρξει ανακωχή, τότε Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα ζητήσουν από τον υφυπουργό να συνεχιστεί το Κύπελλο αν και ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ανακοινώσει πως δεν θα κατέβει στη ρεβάνς με τους «ερυθρόλευκους» στο Καραϊσκάκη.