Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 05:26
Άλλες Ειδήσεις

Οι 10 ερωτήσεις που επιβάλλεται να κάνεις στο ταίρι σου ΠΡΙΝ από τον γάμο






Προτού βάλετε βέρα στο δεξί, μην διστάσετε να περάσετε από… Ιερά Εξέταση τον σύντροφό σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι ο ιδανικός και να μην το μετανιώσετε.

Οι δέκα ερωτήσεις που πρέπει να του κάνετε προτού τον παντρευτείτε: 

1. Γιατί θέλεις να μείνουμε μαζί;

Αν απαντήσει πως δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, τότε ο κύριος είναι ύποπτος…

2. Τι σε κάνει να είσαι χαρούμενος όταν είμαστε μαζί;

Ειδικά μετά από πολλά χρόνια, θα υπάρξουν πολλές στιγμές που δεν θα έχετε κάτι να πείτε ο ένας στον άλλο, όχι από θυμό ή στεναχώρια, απλώς επειδή θα γνωρίζετε τα πάντα ο ένας για τον άλλο. Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό, που δεν θα πρέπει να σας προκαλεί αμηχανία. Ωστόσο, στην ερώτηση αυτή, ο άνθρωπος που έχετε επιλέξει και που δεν έχετε συζήσει ακόμη,  θα πρέπει κάτι να έχει να πει.

3. Για ποια πράγματα κάνει οικονομία;

Προσέχει που ξοδεύει τα χρήματα ή είναι σπάταλος; Εάν σκορπά τα χρήματα δεξιά κι αριστερά, τότε δεν κάνει για σύζυγος.

4. Έχετε θρησκευτικές διαφορές;

Εάν ο ένας είναι Χριστιανός κι ο άλλος Μουσουλμάνος, τότε πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός…

5. Πως σκέφτεσαι να περάσεις τα Χριστούγεννα;

Εάν στο πρόγραμμά του δεν είσαι πουθενά μέσα, τότε φύγε τρέχοντας…

6. Τι ρόλο έχουν τα παιδιά στην ζωή του;

Δεν έχει σημασία αν θα σου απαντήσει ότι θέλει παιδιά ή δεν θέλει , το θέμα είναι αν τα «θέλω» σου συμπίπτουν με τα «θέλω» του αυτό το θέμα. Ο συμβιβασμός με έναν άντρα που δεν θέλει να κάνει οικογένεια -ή που θέλει, ενώ εμείς όχι- μπορεί αυτή τη στιγμή να μη μας επηρεάζει έντονα, αλλά μελλοντικά θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη σχέση σας.

7. Ποιες είναι οι σεξουαλικές σας επιθυμίες;

Εάν δεν έχετε τις ίδιες, προσπαθήστε να βρείτε μία χρυσή τομή. Κι αν δεν την βρείτε, τότε δύσκολα τα πράγματα. Ο ένας από τους δύο θα βρεθεί πιθανότατα σε ξένη αγκαλιά…

8. Όταν εκνευρίζεσαι τι κάνεις;

Άμα τρέχει στο γυμναστήριο για να εκτονωθεί, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως κάνει κάτι που θα πρέπει να παρέμβει η… αστυνομία, τότε σκεφτείτε καλά αν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε έναν οξύθυμο σύντροφο.

9. Πώς είναι η σχέση σου με την μαμά και την αδερφή σου;

Αν για παράδειγμα έχει σ΄αυτές παθολογική αδυναμία, ποια είναι η θέση σου; Αν όμως έχει καλή σχέση μαζί τους, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

10. Θα διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας και μετά το γάμο;

Εννοείται ότι αυτή η προσπάθεια πρέπει να είναι αμοιβαία. Αν δηλαδή ο σύντροφός σας δεν θέλει να βγαίνετε με τις φίλες σας, τότε σίγουρα θα δημιουργηθεί πρόβλημα μελλοντικά στη σχέση σας.