Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 16:52
Κόσμος

Οι τελευταίες, μοναχικές ώρες της ζωής του Prince






Νέες πληροφορίες αναφορικά με τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή Prince βλέπουν ώρα με την ώρα το «φως» της δημοσιότητας και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής του σταρ της ποπ μουσικής ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην έπαυλή του, στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο Prince βρέθηκε νεκρός από έναν εργαζόμενος στην έπαυλη, αλλά κανένας δεν τον είχε δει για περισσότερες από 13 ώρες. Ο μουσικός φαίνεται πως ήταν ολομόναχος μέσα στο τεράστιο και επιβλητικό σπίτι του και πέθανε αβοήθητος μέσα στο ασανσέρ.

Πράγματι, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της πόλης, ο Prince εθεάθη να μπαίνει στην αξίας 10 εκατομμυρίων έπαυλη του στις 8 το βράδυ αλλά βρέθηκε νεκρός την άλλη μέρα το πρωί. Όταν τον είδαν να κείτεται στο έφαφος, φορούσε τα ρούχα του και δεν έδειχνε  να φέρει κάποιο τραύμα. Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο πόση ώρα κείτονταν νεκρός στον ανελκυστήρα, ενώ οι αρχές δεν αποκάλυψαν αν στην έπαυλη υπήρχαν κάμερες ασφαλείας.

Και μπορεί να μην συναντήθηκε μα κάποιον γνωστό του το χρονικό διάστημα πριν πεθάνει, ωστόσο, έγινε γνωστό ότι συνομίλησε με έναν καλό του φίλο, τον Αμερικανό ηθοποιό Will Smith.

Κι όμως, ο ίδιος ο Smith αποκάλυψε πως μίλησε με τον Prince το βράδυ προτού ο τραγουδιστής φύγει από τη ζωή. Μάλιστα, σε μήνυμά του στο facebook ανέφερε ότι ο Prince αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για εκείνον και πως η οικογένειά του θρηνείς για τον θάνατό του.

«Είμαι συγκλονισμένος και βαθύτατα λυπημένος. Του μίλησα χθες το βράδυ», έγραψε επίσης σε ένα άλλο μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εξωπραγματική έπαυλη όπου ο Prince άφησε την τελευταία του πνοή

Αναμένοντας τα αποτελέσματα της νεκροψίας

Όμως, παρά τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η αλήθεια πως μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει τον θάνατο του, όπως ακριβώς συνέβαινε και με τη ζωή του, αφού ο τραγουδιστής προσπαθούσε να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η νεκροψία στον Prince ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες, ωστόσο, όπως μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ μπορεί να περάσουν πολλές ημέρες ή και εβδομάδες, μέχρι να βγουν τα τελικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα, όμως, με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρξαν τραύματα στο κορμί του, ενώ σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, δεν υπάρχει κανένα στοιχεία που να δείχνει πως ο τραγουδιστής αυτοκτόνησε.

Η τελευταία φωτογραφία: Ο τραγουδιστής είχε επισκεφτεί ένα φαρμακείο