Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 16:25
ΠαραθλητικάΠαρασκήνια

Οι παίκτες των Τρικάλων… ξεβράκωσαν τη διοίκηση τους και τα “δημοσιογραφικά” εργαλεία του Βόλου






Την ώρα που η διοίκηση των Τρικάλων εξέδιδε μία χωρίς λογική ανακοίνωση, μία ανακοίνωση γεμάτη ψέματα και υπερβολές, μία ανακοίνωση που αποδεδειγμένα πλέον γράφτηκε για να εξυπηρετήσει άλλους σκοπούς, κάποιοι υποκριτές στο Βόλο πανηγύριζαν.

Τα γνωστά «δημοσιογραφικά» εργαλεία βρήκαν την ευκαιρία να επιτεθούν για μία ακόμη φορά στην ομάδα του Βόλου, η οποία είναι φανερό ότι τους ενοχλεί, αλλά κυρίως να επιτεθούν στον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο.

Πήραν λοιπόν αυτήν την γεμάτη ψεύδη ανακοίνωση των Τρικάλων και την έκαναν σημαία. Εβαλαν και μία φωτογραφία που δείχνει τον Αχιλλέα Μπέο να προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση από την ένταση που δημιουργήθηκε εκτός αποδυτηρίων, και ξεσάλωσαν.

Το τι ανακρίβειες σκαρφίστηκαν για να στηρίξουν την «θεματάρα» τους, είναι άλλο πράγμα. Από κοντά και οι γνωστοί υποκριτές του Βόλου, οι οποίοι και καλά θίχτηκαν ως Βολιώτες από τα όσα κατήγγειλαν οι παράγοντες των Τρικάλων. Ενας μάλιστα ασφαλιστής, πήρε την πρωτοβουλία και μέσω του Facebook ζήτησε συγγνώμη από τους Τρικαλινούς. Μιλάμε για τρομερά πράγματα.

Το κακό για όλους αυτούς είναι ότι λίγες ώρες αργότερα ήρθαν οι δηλώσεις ποδοσφαιριστών των Τρικάλων για να τους… ξεβρακώσουν. Τι είπαν οι ποδοσφαιριστές των Τρικάλων με δηλώσεις τους σε ΜΜΕ της Αθηνας; Ότι δεν έγινε τίποτα στα αποδυτήρια και ούτε που τους πείραξε κανείς.

Μιλάμε για το απόλυτο… ξεβράκωμα τόσο για τη διοίκηση των Τρικάλων όσο και των γνωστών πολέμιων του Αχιλλέα Μπέου.

Βέβαια για τα γνωστά «δημοσιογραφικά» εργαλεία του Βόλου, οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών των Τρικάλων, αποδείχθηκε ότι ουδεμία σημασία είχαν. Αλλωστε ποιοι είναι αυτοί οι ποδοσφαιριστές που θα τους χαλάσουν το όμορφο παραμυθάκι που δημιούργησαν;

Για όλους αυτούς η μοναδική αλήθεια είναι αυτή που θίγει τον Αχιλλέα Μπέο.

Μόνο που ο κόσμος του Βόλου τους έχει μάθει όλους αυτούς, όπως γνωρίζει καλά τις πρακτικές που χρησιμοποιούν για να πλήξουν τον Δήμαρχο Βόλου και δεν τσιμπάει.

 

Υ.Γ: Αλήθεια, την προηγούμενη εβδομάδα ο Αστέρας Ιτέας κατήγγειλε με επίσημη ανακοίνωση τραμπουκισμούς από παράγοντες του Όλυμπιακού Βόλου κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα.

Εννοείται φυσικά ότι το Volosday.gr δεν ασχολήθηκε καν με την συγκεκριμένη καταγγελία διότι αντιλαμβάνεται ότι ακόμα κι αν δημιουργήθηκε κάποια ένταση, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί μέσα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα όταν τα νεύρα είναι τεντωμένα.

Αλήθεια όμως, όλοι αυτοί που χθες έκαναν σημαία την καταγγελία των Τρικάλων, που ήταν την προηγούμενη εβδομάδα για να αναδείξουν και την καταγγελία του Αστέρα Ιτέας; Εκτός αν τα γνωστά «δημοσιογραφικά» εργαλεία του Βόλου, αισθάνονται ντροπή μόνο κάθε 10 Μαρτίου.