Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 01:51
Παραπολιτικά

Οι μηχανισμοί της… καρέκλας!






Διάβασα στη «Θ» του Σκοτινιώτη, του Αναστασίου και της Τασσοπούλου ένα δηλητηριώδες σχόλιο κατά της Τζούλιας Τσαλίκη, την οποία κατηγορούν ότι είναι «εξαφανισμένη» από το περιφερειακό συμβούλιο, όπου εκπροσωπεί τη Μαγνησία, και όπου μεταξύ άλλων σημειώνουν: «Η Μαγνησία «έπεσε» στα χέρια της κ.Τσαλίκη … Δεν εμφανίζονται στα περιφερειακά συμβούλια, δεν ακούγεται η φωνή τους, δεν ενδιαφέρονται για τίποτα και όμως επιμένουν να κρατάνε την καρέκλα».

Δηλαδή της δείχνουν καθαρά την έξοδο… τώρα ποιος θα την αντικαθιστούσε σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω, αλλά υπάρχει ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο να θυμηθούμε… η Τζούλια ( Νεραντζούλα) είχε επιλεγεί ως υποψήφια αντιπεριφερειάρχης στο ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ με βέτο του Λάκη Παπατόλια, τότε ισχυρού παράγοντα του Κουβέλη και της ΔΗΜΑΡ!!!

Και είχε επιλεγεί σε βάρος του πολιτικά δύστυχου, Γιάννη Αναστασίου, που ήταν πρόταση του ΠΑΣΟΚ και του Πάνου Σκοτινιώτη… τον «πούλησαν» λοιπόν τότε το Γιαννάκο, γιατί έπρεπε να γίνει η τερατώδης και τραγικά αποτυχημένη συνεργασία των ΛΑΠΑδων (Λάκης – Πάνος) που οδήγησε στο Βατερλό από τον Αχιλλέα Μπέο..

Τώρα, λοιπόν, που ο Λάκης έχει πάει στο ΣΥΡΙΖΑ, είναι η ώρα και αυτός και η «κολλητή» του να αδειάζουν τις… καρέκλες. Άλλωστε όλο αυτό το σύστημα, δεκαετίες τώρα, για μια καρέκλα ζούσε… θα αλλάξει στα γεράματα;

Σημ. Κυκλοφορεί ως φήμη… ετοιμάζουν τυράκι στη φάκα για το Γιαννάκο… έχουν τάξει σε άλλο την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας. Πληρώνω όσο – όσο για φωτογραφία του Γιάννη όταν του το ανακοινώσουν…