Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024 20:29
Παραπολιτικά

Οι κοιμώμενοι/ες της…αυτοδιοίκησης!






Δηλώνουν αριστεροί και ζητούν, ως τέτοιοι, να τους αναγνωριστούν αρετές, όπως η προοδευτικότητα, η ευρύτητα πνεύματος και η αίσθηση του δικαίου, με τις οποίες όχι απλώς δεν έχουν σχέση, αλλά αντίθετα ούτε καν τις έχουν….ακουστά! Και όποιος παρακολούθησε τη δραματική (έως θλιβερή) παράσταση της Κοκκινάκη και του Γαργάλα, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πρέπει να απογοητεύθηκε από την πολύ χαμηλή ποιότητα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ!

Η Δημοτική Αρχή, δια του αρμόδιου αντιδημάρχου, Χρ. Στεφόπουλου, έφερε μια ολοκληρωμένη και πλήρη μελέτη για μια εντυπωσιακή ανάπλαση στο κέντρο της Νέας Ιωνίας, στο παλιό Κοιμητήριο Ταξιαρχών. Με αυτή τη μελέτη και την κατασκευή του έργου, που θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους του Δήμου, κλείνει μια τεράστια πληγή στην πόλη, που χαίνει επί δεκαετίες ολόκληρες!

Και όμως τα δυο «αστέρια» του ΣΥΡΙΖΑ, αφού βρήκαν λόγους εγκωμιαστικούς για Δημάρχους προ 20ετίαςκαι 30ετίας, δεν μπόρεσαν να ψελλίσουν, έστω, μια λέξη αναγνώρισης για τη σημερινή ηγεσία του Δήμου, που εκτελεί το έργο! Μικροψυχία, μικροπρέπεια, έλλειψη πολιτικής γενναιότητας. Αυτά ναι, ας τους τα αναγνωρίσουμε δικαιωματικά…

ΥΓ. Χρήστο Στεφόπουλε πρόταση της στήλης: Στην ανάπλαση και στο μουσείο γλυπτών να συμπεριλάβεις και πέντε αγάλματα των πολιτικών καρτούνς του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο: Οι κοιμώμενοι/ες της…αυτοδιοίκησης!