Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 14:57
Αθλητικά

Οι ενωμένες φωνές κατά του Κούγια (photos)






Οι οπαδοί της ΑΕΛ βγήκαν στο δρόμο «κλείνοντας» την πόλη της Λάρισας οργανώνοντας ένα συλλαλητήριο το οποίο είχε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Να αποχωρήσει από την ΠΑΕ ο μεγαλομέτοχος της, Αλέξης Κούγιας.

Η πορεία των «βυσσινί» ξεκίνησε από την πλατεία Ταχυδρομείο όπου μαζεύτηκε ο πυρήνας του συλλαλητηρίου. Σύμφωνα με την εκτίμηση της αστυνομίας, οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στους δρόμους ήταν πάνω από 2000, ενώ κατά τη διάρκεια της προστέθηκαν κι άλλοι για να ενωθούν με αυτές τις φωνές. Σιγά-σιγά άρχισαν να ακούγονται από τα μεγάφωνα της σχολής της Ιατρικής μία αλλοιωμένη φωνή (για ευνόητους λόγους) η οποία μιλούσε για το οπαδικό κίνημα αλλά και τις μεγάλες πορείες των φιλάθλων της ΑΕΛ με κορυφαία αυτή του ’88.

Στη συνέχεια οι οπαδοί της ομάδας με τα πανό τους μπροστά άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Αλέξη Κούγια και της ΠΑΕ ΑΕΛ, ενώ ακούστηκαν και συνθήματα κατά ανθρώπων που εργάζονται στην Ανώνυμη Εταιρία όπως αυτό του Υπεύθυνου Τύπου, Γιάννη Καλογιάννη.

Από τα «πυρά» των συνθημάτων δεν γλίτωσαν ούτε δημοσιογράφοι, ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Μαρινάκης ενώ ακούστηκαν και συνθήματα υπέρ των Monsters.

Ακολούθως, ξεκίνησε η πορεία περιμετρικά της πλατείας ταχυδρομείου, έγιναν στάσεις στην οδό Παπαναστασίου αρχικά στην με στάση έξω από το Δημαρχείο αλλά και στην Κύπρου, στα παλιά γραφεία της ομάδας όπου ακούστηκαν συνθήματα και αποδοκιμασίες από τους οπαδούς ενώ η πορεία σταμάτησε στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στο συλλαλητήριο όλα κύλησαν ομαλά με τους οπαδούς της ομάδας να στέλνουν το συντονισμένο μήνυμα κατά της διοίκησης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ζητώντας του να αποχωρήσει από την ομάδα.