Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024 04:27
Τοπικά

Οι εκλογές στο Ορφανοτροφείο έφεραν…διάρρηξη – Στόχος το γραφείο της προέδρου της Φιλοπτώχου






Διάρρηξη στο γραφείο της προέδρου της Φιλοπτώχου Αδελφότητας στο Ορφανοτροφείο Βόλου, κ. Κλέας Γεωργακλή, διαπιστώθηκε σήμερα το μεσημέρι και ήδη άντρες της Ασφάλειας βρίσκονται επιτόπου, ενώ αναμένεται και συνεργείο της Σήμανσης για τη διερεύνηση ύπαρξης αποτυπωμάτων.

Η διάρρηξη, δεν εκπλήσσει και ιδιαίτερα, αν και χρήματα δεν υπήρχαν και προφανώς στόχος των αγνώστων ήταν έγγραφα από το γραφείο της προέδρου, που ας σημειωθεί έχει συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση για την προσεχή Κυριακή και έχει ουσιαστικά δρομολογήσει τις εξελίξεις για απομάκρυνση του Αγγ. Αγραφιώτη, όπως ο ίδιος τουλάχιστον διατείνεται, από την προεδρία, μετά τα όσα πρωτοφανή συνέβησαν με την ανήλικη τρόφιμο του Ιδρύματος.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ουδεν στοιχείο υπάρχει που να συνδέει τα δύο γεγονότα, πλην της χρονικής συγκυρίας. Σήμερα μάλιστα με την παραίτηση της Γραμματέως του Δ.Σ του ιδρύματος από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Βόλου, επιβεβαιώθηκε η προσφυγή σε νέες εκλογές με τον Αγραφιώτη να καταγγέλλει σχέδιο καθαίρεσής του εκ μέρους της δημοτικής αρχής Βόλου, υποστηρίζοντας ότι «οι μάσκες έπεσαν» και καταγγέλλοντας άμεση εμπλοκή του Δήμου, «ο οποίος θεωρεί το Ορφανοτροφείο Βόλου ως ποδοσφαιρικό σωματείο και θέλει με τον οποιονδήποτε τρόπο να ελέγξει τη διοίκηση του Ιδρύματος», όπως ισχυρίζεται, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει και πάλι την κοινή γνώμη.