Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 21:27
LIFE

Οι γυναίκες του Τραμπ -Οι δύο πρώην σύζυγοι, η νυν και οι δύο κόρες






Ο Ντόναλντ Τραμπ εκτός απ’ όλα τα άλλα είναι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ με την πιο πολυτάραχη και θορυβώδη προσωπική ζωή. Μετρά δύο διαζύγια, τώρα είναι παντρεμένος με την 46χρονη Σλοβένα, πρώην μοντέλο (μόλις 7 χρόνια μεγαλύτερο από το μεγάλο του γιο), Μελάνια και έχει πέντε παιδιά. Από αυτά τα δύο είναι κορίτσια. Ξανθιές, ψηλές και όμορφες, και οι δύο.

Οι γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του εκκεντρικού μεγιστάνα μέχρι σήμερα, εκκεντρικού νέου Προέδρου των ΗΠΑ εφεξής, πολλές, τα διαζύγια «χρυσά» και τα σκάνδαλα περί παρενοχλήσεων και εξωσυζυγικών σχέσεων να δίνουν και να παίρνουν.

 

Σε κάθε περίπτωση οι γυναίκες της ζωής του παραμένουν πέντε:

  • Ιβάνα Τραμπ, πρώτη σύζυγός

H Tσεχοσλοβάκα Ιβάνα γνώρισε τον Τραμπ στην Νέα Υόρκη, ενώ τότε δούλευε ως μοντέλο. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το Απρίλιο του 1977, όταν εκείνη ήταν 28 και ο γάμος τους κράτησε  14 χρόνια. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά (την Ιβάνκα, τον Έρικ και τον Ντόναλντ Τζον Τζούνιορ). Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, η σχέση του με την Mαρλ Μπαρ απασχόλησε τα ταμπλόιντ, κάνοντας την Ιβάνα να ζητήσει διαζύγιο το 1991.

Το διαζύγιο κόστισε στον Ντόναλντ Τραμπ εκατομμύρια, με τον εκκεντρικό μεγιστάνα να της δίνει 14 εκατ. δολλάρια, ένα διαμέρισμα στο Plaza, ένα ακίνητο στο Κονέκτικατ με 45 δωμάτια καθώς και πρόσβαση στο σπίτι του στην Φλόριντα, που χρησιμεύει επίσης ως ιδιωτική λέσχη, σύμφωνα με το Vanity Fair.


Μετά το χωρισμό της από τον Tραμπ, η Ιβάνα έκανε δύο γάμους και πήρε ισάριθμα διαζύγια. Έχει παντρευτεί τον Ρικάρντο Ματσουκέλι το 1995, αλλά ο γάμος τους έληξε δύο χρόνια αργότερα και το 2008, παντρεύτηκε Ροσάνο Ρουμπικότι, με τον χωρισμό τους να επέρχεται λίγο καιρό μετά.

 

  • Μάρλα Μάντες, η  δεύτερη σύζυγος

Η Μάρλα έγινε διάσημη με τον πιο πρωτότυπο τρόπο. Πριν ακόμη τον παντρευτεί είχε γίνει γνωστό πως  είχε πει σε έναν φίλο της πως το σεξ με τον Τραμπ είναι το καλύτερο που είχε κάνει ποτέ. Τρία χρόνια μετά παντρεύτηκαν και απέκτησαν την πανέμορφη Τίφανι.

Ο γάμος τους κράτησε μόνο 6 χρόνια και ενώ το πρώτο του διαζύγιο είχε κοστίσει συνολικά 25 εκατ. το διαζύγιο με τη Μάρλα δεν του κόστισε πάνω από 2 εκατ. δολλάρια. Η Μάρλα μετά το διαζύγιό της κράτησε χαμηλούς τόνους, μετακομίζοντας στο Λος Άντζελες, ανατρέφοντας την Τίφανι.

Μάλιστα, ο Τραμπ δεν είχε στενές σχέσεις με τη δεύτερη γυναίκα του και την κόρη του, μέχρι εκείνη να περάσει στο Πανεπιστήμιο. Το 2013, η Μάρλα απασχόλησε ξανά τον Τύπο, μετά από την δήλωσή της στην Όπρα «Αγαπώ ακόμη τον Τραμπ. Αγαπώ επίσης τόσο πολύ την Ιβάνκα, τον Έρικ και τον Ντόναλντ».

 

  • Μελάνια, η νυν σύζυγος

Τι κι αν οι προηγούμενες βοήθησαν τον Τραμπ να αναδειχθεί ως επιχειρηματίας και ακολούθως ως παρουσιαστής, η Μελάνια πήρε σήμερα όλη την δόξα… και τον τίτλο της Πρώτης Κυρίας. Σλοβένα, μοντέλο με πολλές διακρίσεις στα νιάτα της, η Μελάνια ήταν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, η γυναίκα-στολίδι δίπλα του.

Το μπαμ έκανε όταν εκφώνησε ένα λόγο-πιστό αντίγραφο της Μισέλ Ομπάμα. Κατάφερε, όμως, με τις στιλιστικές της επιλογές και τις αναλογίες που διαθέτει να τραβά σε κάθε της εμφάνιση της φώτα όλα επάνω της. Η ίδια είχε αποκαλύψει πως ένα από τα πράγματα που κρατούν τον γάμο της με τον Ντόναλντ Τραμπ «ζωντανό» είναι πως συμφωνούν σε όλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μελάνια είναι μόνο κατά 7 χρόνια μεγαλύτερη από τον πρώτο του γιο Ντόναλντ Τραμπ, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ.

Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ έχουν αποκτήσει έναν γιο τον 10χρονο Μπάρον, ο οποίος είναι φτυστός ο πατέρας του.

 

  • Ιβάνκα, η μεγάλη κόρη

Είναι ξανθιά, με ύψος 1,80 και πρώην μοντέλο με επιτυχημένη καριέρα. Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει πως ανέκαθεν την προόριζε για κληρονόμο της οικογένειας… και όντως σήμερα η 35χρονη Ιβάνκα Τραμπ, συνδυάζει με μεγάλη επιτυχία το ρόλο της αντιπροέδρου του κολοσσού του Τραμπ και της μητέρας τριών παιδιών.

Η Ιβάνκα έχει παντρευτεί τον μεγαλοεπιχειρηματία Τζάρεντ Κάσνερ από το 2009, έχουν τρία παιδιά και ναι…η Ιβάνκα είναι η κόρη του Τραμπ που είναι κολλητή με την Τσέλσι Κίντον (ήταν δηλαδή σίγουρα πριν τις εκλογές).

 

  • Τίφανι, η πανέμορφη κόρη του από τον δεύτερο γάμο

Ήρθαν ξανά κοντά, όταν εκείνη μετακόμισε από το Λος Άντζελες στην Πενσυλβάνια για να σπουδάσει «Κοινωνιολογία Πόλης» . Αν και πιο νέα δεν ήταν τόσο εκθαμβωτική, η Τίφανι έχει μονοπωλήσει τα μίντια, κατοχυρώνοντας τον τίτλο της κούκλας κόρης του Τραμπ.

Έχει κάνει πρακτική στην Vogue, έχει φωτογραφηθεί με την Γουίντουρ, έχει δώσει συνέντευξη στην Όπρα και οι κολλητές δεν είναι από την οικογένεια των Κλίντον (όπως της Ιβάνκα), αλλά από την οικογένεια Estee Lauder και Ρόμπερτ Κένεντι.

Φωτογραφίες: PA

 

Πηγή: iefimerida.gr