Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 06:44
Τοπικά

Οι «έξι» κατηγορούν τον Πατσιαντά ως «βιντεοκομιστή»! – Απόκρυφο υλικό με…σκουπίδια!!






Για διακίνηση βιντεοσκοπημένου υλικού προς υπουργό, το περιεχόμενο του οποίου ισχυρίζονται ότι αγνοούσαν, κατηγορούν τον Μαργαρίτη Πατσιαντά οι πρώην «σύντροφοι» στο κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ) και παντοτινοί στην πολιτική φαιδρότητα και γελοιότητα, «ανεξάρτητοι» δημοτικοί σύμβουλοι, οι γνωστοί «έξι» Ελένη Ανδρέου – Μεϊκοπούλου, Ι. Αποστολάκης, Κ. Γαργάλας, Μ. Δραμητινός, Φωτεινή Κοκκινάκη και Γ. Μολοχίδης.

Η βιντεοκασέτα ή dvd περιέχει, κατά τα θρυλούμενα, υλικό με θέμα την εναπόθεση επικίνδυνων αποβλήτων στο ΧΥΤΑ Βόλου (και όχι σεξουαλικές ή άλλες αποκαλύψεις για πολιτικούς πχ) και σύμφωνα με τους «έξι» κατατέθηκε σε υπουργό! Για το λόγοι αυτό ζητούν εξηγήσεις από τον Μ. Πατσιαντά για το αν ανταποκρίνονται ή όχι στην πραγματικότητα τα δημοσιεύματα αυτά!

Με σημερινή ανακοίνωσή τους οι «έξι» ξεκαθαρίζουν (;) ότι οι ίδιοι δεν είχαν γνώση του θέματος και ότι, αν είχαν, σε καμία περίπτωση δεν θα είχαν αποκρύψει το ζήτημα. Στην περίπτωση, δε, που ανταποκρίνονται οι πληροφορίες στην πραγματικότητα, οι «έξι» τονίζουν ότι τίθεται μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα για τον κ. Πατσιαντά, όπως επίσης και για τη δημοτική αρχή Βόλου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Ποτέ δεν γίναμε γνώστες αυτών των πληροφοριών. Κατά τα δημοσιεύματα υπήρξε κατάθεση βιντεοσκοπημένου υλικού σε Υπουργό από τον κ. Μ. Πατσιαντά και πρώην Βουλευτή του νομού μας, που εμφανίζει να γίνεται εναπόθεση μολυσματικών απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Βόλου. Με την ευκαιρία λοιπόν της εμφάνισης της πληροφορίας αυτής ζητούμε από τον κ. Πατσιαντά να τοποθετηθεί ως προς την αλήθεια της είδησης και να την επιβεβαιώσει ή να τη διαψεύσει. Το γεγονός αυτό καθ’ αυτό, αν αληθεύει, πράγματι δημιουργεί μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα αφού ο κ. Πατσιαντάς ήταν ο επικεφαλής της ενιαίας τότε παράταξής μας. Και φυσικά δεν θα περνούσε ποτέ από το δικό μας μυαλό να το αποκρύψουμε από τον λαό του Βόλου. Μπορεί σε κάποιους να έχουν γίνει συνήθεια οι μυστικές κινήσεις αλλά όχι σε εμάς. Αν επίσης αληθεύει, εγείρει και πολύ μεγαλύτερο θέμα για την νυν Δημοτική Αρχή και τις πράξεις της αναφορικά με την υγεία των πολιτών. Εν αναμονή λοιπόν των απαιτούμενων απαντήσεων και εδώ είμαστε να τοποθετηθούμε. Μέχρι τότε φυσικά και θα κάνουμε ερώτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο για τον ΧΥΤΑ Βόλου και ως προς το αν ποτέ υπήρξε εναπόθεση τέτοιου είδους απορριμμάτων και με την ευθύνη τίνος, όπως και υποχρεούμαστε.