Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 09:24
ΒόλοςΤοπικά

“Ξεφώνημα” Δήμου Βόλου στον φοροφυγά Αρχιμήδη






Από τον Δήμο Βόλου σε απάντηση δημοσιεύματος του σάιτ της οικογένειας Καρεκλίδη για τη δεξίωση που δόθηκε προς τιμήν των Αργυρού – Φουρέιρα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Για να διασκεδάσουμε τις ανησυχίες του γνωστού φοροφυγά – φεσαδόρου Αρχιμήδη Καρεκλίδη για το δημόσιο χρήμα και τη διαχείρισή του, στην συγκέντρωση του οποίου επιμελώς είναι η αλήθεια αποφεύγει να μετέχει, σχετικά με τη δεξίωση που δόθηκε προς τιμήν των καλλιτεχνών Κωνσταντίνου Αργυρού και Ελένης Φουρέιρα, που σήμερα θα ομορφύνουν με την παρουσία τους τη γιορτή φωταγώγησης της πόλης, απαντούμε:

Σε αντίθεση με την παράδοση της οικογένειας Καρεκλίδη (με χορηγούς φορείς του Δημοσίου), ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχ. Μπέος αν ήθελε πριβέ δεξίωση θα την πλήρωνε εξ ιδίων και σίγουρα όχι με λεφτά των δημοτών. Ο Αρχιμήδης μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Τα λεφτά των Βολιωτών είναι εκεί που πρέπει, στα δημοτικά ταμεία, και όχι εκεί που πιθανώς θα ευχόταν να είναι.

Οι πολίτες του Βόλου επιτέλους θέλουν μια λαμπερή, όμορφη πόλη, που αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκεπτών και όχι μια πόλη – “τάφο”, όπως την είχαν μετατρέψει και καταδικάσει τα μέλη της χρεοκοπημένης και ξεπεσμένης άρχουσας, κάποτε, τάξης, που ο διακεκριμένος, για τις συναλλαγές του με εργολάβους δημοσίων έργων και πολιτικούς, πατέρας του υπήρξε επιφανές(!) μέλος.

Καλούμε τον ίδιο και όσα μέλη της θλιβερής παρέας αντέχουν να ζουν στο φως και όχι στο σκοτάδι να έρθουν να γιορτάσουν απόψε μαζί μας την έναρξη της γιορταστικής περιόδου, φέρνοντας μαζί τους λίγο κέφι, λίγη χαρά και αισιοδοξία, αφήνοντας στα γραφεία – τρύπες τους τη μιζέρια και την κακομοιριά που τους χαρακτηρίζει όλον τον υπόλοιπο χρόνο”