Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 21:27
Τοπικά

Ξεμπρόστιασμα του διδύμου Σκοτινιώτη – Πουλάκη για την άθλια μεθόδευση κατά Μπέου – Ένοχη σιωπή των υπαλλήλων τους






«Παγωμένοι», χωρίς το γνώριμο αλαζονικό και υπεροπτικό ύφος και με μηδενική αντίδραση, δέχτηκαν οι σύμβουλοι – συνεταιράκια του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ την επίθεση του αντιδημάρχου, Χρ. Στεφόπουλου, σχετικά με το ρόλο που διαδραμάτισαν οι ίδιοι, αλλά κυρίως το αρχηγικό τους δίδυμο (Σκοτινιώτης – Πουλάκης), στην απαράδεκτη πολιτικά και ηθικά προσπάθεια να εξοντωθεί ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος.

Ο κ. Στεφόπουλος υπογράμμισε την αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική ενέργεια Πουλάκη, με προτροπή και υπόδειξη Σκοτινιώτη, να περάσει στις 3.30 τα ξημερώματα τροπολογία στη Βουλή, και μάλιστα μέσω νομοσχεδίου του υπ. Παιδείας (!!!) του γνωστού Φίλη, καθώς ο υπουργός Εσωτερικών αρνούνταν τέτοια ντροπιαστική ενέργεια, που προβλέπει ότι ακόμη και χωρίς περιοριστικούς όρους Δήμαρχος που απλώς κατηγορείται, τίθεται σε αργία!

Η πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, που ομόφωνα ήρε τους περιοριστικούς όρους σε βάρος του κ. Αχιλλέα Μπέου, είναι αδιαμφισβήτητη απόδειξη των σκοτεινών μεθοδεύσεων των αντιδημοκρατικών μηχανισμών, που λειτουργούν εντός και εκτός κυβέρνησης, και αφήνει πολλαπλά έκθετους, ηθικά και πολιτικά, όσους τις σχεδίασαν και τις εκτέλεσαν.

Δικαιολογημένο, λοιπόν, το σκληρό ύφος του κ. Στεφόπουλου που έκανε λόγο για συμμορία πολιτικών απατεώνων, που πάντως ήδη αποκαλύπτονται και ηττώνται στο πεδίο της πολιτικής ηθικής και της νομιμότητας. Αλλωστε ο Σεπτέμβριος είναι κοντά, οπότε και το Συμβούλιο της Επικρατείας θα αποφανθεί επί των άθλιων αυτών μεθοδεύσεων.