Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 11:05
Αθλητικά

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στον Ολυμπιακό Βόλου






Μία ημέρα απέμεινε για την καθοριστική Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου και το τοπίο σχετικά με την επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος παραμένει θολό.

Κι αυτό διότι μέχρι στιγμής κανένας από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές να αναλάβει τα ηνία των «ερυθρολεύκων» δεν έχει εκφράσει ανοιχτά την πρόθεσή του.

Οι συζητήσεις βέβαια και οι επαφές με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Νίκο Τσεκούρα δίνουν και παίρνουν, ωστόσο μέχρι στιγμής κανένας από τους υποψήφιους επενδυτές δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

Προφανώς αυτό θα γίνει στην αυριανή Γενική Συνέλευση της Δευτέρας οπότε και θα μάθουμε τα ονόματα των επενδυτών που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν διοικητικά με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Μέχρι στιγμής το μόνο που υπάρχει από επίσημα χείλη είναι η δήλωση του μάνατζερ Ευριπίδη Τσιμπανάκου ο οποίος ερωτηθείς για τον Ολυμπιακό Βόλου, υποστήριξε ότι εφόσον ευδοκιμήσει η συνεργασία με τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη θα αναλάβει να τρέξει τον Ολυμπιακό Βόλου. Κοινώς το μόνο που γνωρίζουμε με βεβαιότητα μέχρι στιγμής είναι ότι εφόσον αναλάβει τα ηνία της ομάδας ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, τότε ο άνθρωπος που θα κληθεί να… χτίσει το νέο Ολυμπιακό Βόλου θα είναι ο Ευρυπίδης Τσιμπανάκος.

Αυτό όμως που δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι τώρα, είναι ποιος θα είναι ο βασικός χρηματοδότης της νέας προσπάθειας.

Διότι μπορεί ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης να θέλει να μπει μπροστά στη νέα προσπάθεια, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν έχει το οικονομικό εκτόπισμα, ώστε να οδηγήσει τον Ολυμπιακό Βόλου ψηλά.

Αυτό είναι το ουσιαστικό ερώτημα που τίθεται από τους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου και που λογικά θα απαντηθεί στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας. Μέχρι τότε, οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου κρατούν στάση αναμονής και περιμένουν να μάθουν τα ονόματα των μεγαλοεπιχειρηματιών που επιθυμούν να μπουν στον Ολυμπιακό Βόλου.