Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 04:26
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε η δίκη Αγγλούπα για τον πυροβολισμό της Γωγούς Φαρμάκη -Η Ολγα δεν πήγε, είναι στο Survivor






Με την απουσία ουσιωδών μαρτύρων άρχισε σήμερα η δίκη του Αλεξάνδρου Αγγλούπα ο οποίος κάθεται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας κατηγορείται  για κακουργηματικές κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν για τον πυροβολισμό σε βάρος της Γωγούς Φαρμάκη το 2011.

Από το δικαστήριο έλειπε και η Ολγα Φαρμακη , αδελφή του θύματος ή οποία ήταν παρούσα στο περιστατικό.

«Η συγκεκριμένη μάρτυρας απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό», ενημέρωσε το δικαστήριο ο δικηγόρος της Όλγας Φαρμάκη, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται στη δημοσιότητα λόγω της συμμετοχής της στο δημοφιλές τηλεοπτικό παιχνίδι «Survivor», το οποίο διαδραματίζεται στον Άγιο Δομίνικο.

Πρόεδρος: Η Φαρμάκη Όλγα όμως ήταν παρούσα στο περιστατικό….Είναι σημαντική μάρτυρας…

Εισαγγελέας: Υπάρχει μια βαρύτατη κατηγορία κύριε συνήγορε και οι μάρτυρες πρέπει να σέβονται το δικαστήριο και να έρχονται. Εδώ απουσιάζουν τουλάχιστον 4 με 5 μάρτυρες.

Η επίθεση σε βάρος της Γωγούς Φαρμάκη σημειώθηκε τον Νοέμβριο του 2011 με μια σφαίρα να την βρίσκει στην κοιλιά .

Δράστης, σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από τις έρευνες ήταν ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας, τότε σύντροφος της αδελφής της Γωγούς Φαρμάκη, Όλγας. Οι καταθέσεις σχετικά με τα πραγματικά περιστατικά που συνέβησαν εκείνο το βράδυ άλλαξαν κατά τη διάρκεια των ετών που ακολούθησαν. Το πρώτο διάστημα η Γωγώ Φαρμάκη, που σήμερα ζει στην Αμερική ισχυριζόταν ότι την πυροβόλησε με πρόθεση. Σήμερα θύτης και θύμα φέρονται να διατηρούν φιλική σχέση.

Πηγή:  iefimerida.gr