Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 17:46
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Ξέσπασμα του Γ. Ρήγα: Εχει και η υποκρισία τα όριά της!






Απηύδησε ο άνθρωπος από τον συρφετό των καλαμοκαβαλημένων και των μωροφιλόδοξων, που αίφνης θυμήθηκαν την πόλη και τα προβλήματα των πολιτών, τους είδε, άσχετους και περίεργους, να περιφέρονται ασκόπως μέσα στο χώρο όπου λειτουργεί, κάνοντας μάλιστα από φαιδρές έως και εξοργιστικές δηλώσεις, και δημοσιοποίησε στο διαδίκτυο την αγανάκτησή του.

Ο λόγος για τον γιατρό ογκολόγο του Νοσοκομείου Βόλου, Γιώργο Ρήγα, τον άνθρωπο που καθημερινά δίνει αγόγγυστα τον σκληρό και τόσο σημαντικό αγώνα στο πλευρό συμπολιτών μας που υποφέρουν από καρκίνο και που βλέποντας την αήθη και μικρόψυχη προσπάθεια κομματικής και μικροπολιτικής σπέκουλας από διάφορες πλευρές που επιχειρείται, ξεσπά για μια ακόμη φορά και με ανάρτησή του στο FB υπογραμμίζει:

“Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Ήθελα να ‘ξερα γιατί ασχολείστε με τις συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων που λίγο όψιμα ανακαλύψανε τα προβλήματα της πόλης και των πολιτών της! Ήρθανε και από το Νοσοκομείο λέει για να ενημερωθούν για την κατάσταση που επικρατεί. Καλά τόσα χρόνια που ζούνε ήθελα να ξέρω; Στα γραφειάκια τους μόνο; Πότε ήταν δίπλα στους Ασθενείς ειδικά στους Καρκινοπαθείς που γνωρίζω πολύ καλά; Πότε φροντίσανε για την Αναβάθμιση και τον Εξοπλισμό της Μονάδας Χημειοθεραπείας; Πότε κάνανε έστω μια Δωρεά από τα παχυλά εισοδήματα τους σε μια Μονάδα που έχει φτιαχτεί ως επι το πλείστον από τις δωρεές των συνανθρώπων μας; Πότε διεκδίκησαν κάτι για το Νοσοκομείο;

Α! Βέβαια φέτος ήρθανε και στην Πιτα των Καρκινοπαθών για να μαζέψουν και κανένα ψηφαλάκι! Και βέβαια για όλα φταίει ο Δήμος! Ο Δήμος θα φτιάξει Παιδικό Σταθμό για τους εργαζομένους του Νοσοκομείου ή το Κράτος; Ας είναι όμως καλά οι ανίερες συμμαχίες και οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι! Ο Δήμος βεβαίως και να βοηθήσει αλλά δεν εξαρτώνται όλα από αυτόν. Βγήκανε και οι Εργατοπατέρες να μιλήσουν! Τόσο καιρό όμως μιλιά! Γιατί άραγε; Αυτοί ξέρουν! Έχει και η υποκρισία τα όρια της”!