Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 02:39
Αθλητικά

Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό – Η 3η στροφή των πλέι-οφ






Η 3η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League διεξάγεται σήμερα, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της ημέρας.

Στις 20:30 (Νovasports 2), η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον αποδεκατισμένο από απουσίες Παναθηναϊκό επιζητώντας την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από τον Πανιώνιο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε εκτός αποστολής τους Πατίτο, Βάργκας και Γκάλο στέλνοντας ένα μήνυμα για την παρουσία τους στο τελευταίο παιχνίδι ενώ από την πλευρά του ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπεργκ, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Κουρμπέλη, Βιγιαφάνες, Τελάντερ και Μέστο ενώ αμφίβολος είναι ο Λουντ.

Το μόνο θετικό έχει να κάνει με την επιστροφή του Ζέκα, ο οποίος θα πάρει θέση βασικού στον άξονα της μεσαίας γραμμής δίπλα στον Ρέις.

Νωρίτερα, στις 18:15 (Νovasports 3), ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο έχοντας και αυτός αρκετά προβλήματα να λύσει.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Ουάρντα, Πέδρο Ενρίκε και Μυστακίδη ενώ από την πλευρά του ο Πανιώνιος με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ θα ψάξει μια ακόμη μεγάλη έκπληξη στην Τούμπα.