Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 20:42
Αθλητικά

Ντέρμπι γοήτρου στη Νεάπολη






Μπορεί ο Volos NFC να έχει εξασφαλίσει από την προηγούμενη εβδομάδα τον τίτλο του πρωταθλητή, ωστόσο το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου έχει ξεχωριστεί σημασία για την ομάδα του Χουάν Φεράντο.

Οι «κυανέρυθροι» θα αναζητήσουν τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, ώστε να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί τους, αλλά και να καταστήσουν σαφές το ποιος είναι το αφεντικό στην πόλη.

Τα προβλήματα βέβαια δεν λείπουν για τον Ισπανό τεχνικό, μια και θα στερηθεί των υπηρεσιών του Δεμηρτζόγλου και του Ντόση, οι οποίοι όλη την εβδομάδα αντιμετώπιζαν προβλήματα μικροτραυματισμών.

Την ίδια στιγμή, στον Ολυμπιακό Βόλου πανηγυρίζουν για τη δικαίωσή τους από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για την υπόθεση του Κλέβι Κόλα, γεγονός που τους επιτρέπει να δουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.

Από το σημερινό ντέρμπι ο Λάκης Μπακάλης θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Σάββα, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και πάλι ο Κλέβι Κόλα, καθώς εκκρεμεί η έφεση του Ρήγα Φεραίου.

O αγώνας του γηπέδου της Νεάπολης θα ξεκινήσει στις 3.00 μ.μ. και θα τον διευθύνει ο Καρατέρπος της ΕΠΣ Κοζάνης, έχοντας για βοηθούς τους Τζιουβάρα και Τζιαμπάση από την ίδια ένωση.