Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 14:28
Αθλητικά

Ντέρμπι για το γόητρο και το πρεστίζ






Υπό διαφορετικές συνθήκες όλος ο Βόλος θα μιλούσε για το σημερινό (4.30 μ.μ.) ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της Νίκης. Υπό τις συνθήκες όμως που έχουν διαμορφωθεί ελάχιστοι είναι οι Βολιώτες που ασχολούνται με το ματς του Πανθεσσαλικού. Κι αυτό διότι τόσο ο Ολυμπιακός Βόλου όσο και η Νίκη Βόλου έχουν μείνει εκτός στόχων εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ετσι λοιπόν, στο σημερινό ντέρμπι οι δύο ομάδες στοχεύουν στη νίκη μόνο για το γόητρο και το πρεστίζ, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι είναι και λίγο.

Όπως και να έχει πάντως, αυτό που καίει την παρούσα στιγμή τις δύο ομάδες είναι η επόμενη ημέρα και όχι τόσο το αυριανό τοπικό ντέρμπι.

Σε ότι αφορά τον αγωνιστικό τομέα, οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, με τους δύο προπονητές να παρατάσουν την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ενώ διαιτητής του ντέρμπι ορίστηκε ο Βουρνέλης του συνδέσμου Μακεδονίας, με βοηθούς τους Κωτούλα (Τρίκαλα) και Μποζατζίδη (Μακεδονίας).

Εισιτήρια στους οπαδούς της Νίκης δεν έχουν δοθεί, αφού δεν το επέτρεψε η αστυνομία, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι στο Πανθεσσαλικό θα βρεθούν αρκετοί φίλοι της Νίκης χωρίς φυσικά διακριτικά.