Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 08:47
Τοπικά

ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας: Η ανάγκη πολιτικής αλλαγής γίνεται ισχυρότερη μετά τον κυβερνητικό ανασχηματισμό






Με τον κυβερνητικό ανασχηματισμό – ανακύκλωση μια αποτυχημένης πολιτικής, συνέπεσε η διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνεδρίαση επισημάνθηκε πως η χρεοκοπία της πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν αντιμετωπίζεται με αλλαγές προσώπων και περισσότερες  κυβερνητικές θέσεις.

Η ανάγκη πολιτικής αλλαγής γίνεται ακόμη πιο ισχυρή καθώς για τον τόπο, δεν υπάρχει καμία προοπτική απ’ αυτήν την επικίνδυνη Κυβέρνηση.

Στη διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή και των κ.κ. Στέργιου Χυτούδη (Αναπληρωτή Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος), Γ. Καραγιάννη (Περιφέρειας Ν.Δ. Θεσσαλίας), Ελ. Κοπάνου (Προέδρου Περιφερειακής Οργάνωσης Θεσσαλίας) Α. Πανταζή (Τομεάρχη Οργανωτικού Μαγνησίας), Στ. Χατζηστυλιανού, (Υπεύθυνου Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας Θεσσαλίας), Γ. Καλτσογιάννη  (Μέλους Κ.Π.Ε. της Ν.Δ.), Χρ. Μπουκώρου (Βουλευτή Μαγνησίας) και με την παρουσία όλων των πολιτευτών της Ν.Δ. του νομού Μαγνησίας, επισημάνθηκε ότι με μια νέα αποφασισμένη και αποτελεσματική Κυβέρνηση, η ανάκαμψη της Ελλάδας αναμένεται να είναι θεαματική.

“Η Ελλάδα σήμερα, όπως τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Δημοσθ. Νταόπουλος χρειάζεται μια νέα αποφασισμένη και αποτελεσματική Κυβέρνηση, που θα εφαρμόσει διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις σε όλα τα μέτωπα. Με σθένος,  με αίσθηση του καθήκοντος, και μέσα από ένα πρόγραμμα του οποίου θα έχει την απόλυτη ιδιοκτησία.

Ένα πρόγραμμα που θα έχει εγκρίνει με την ψήφο του, ο ελληνικός λαός κι εύχομαι για το καλό της πατρίδας μας αυτό να γίνει το συντομότερο.

Στην κατεύθυνση αυτή, η ετοιμότητα των στελεχών μας, πρέπει την περίοδο που διανύουμε σε βρίσκεται σε υψηλό βαθμό και να πυκνώσουν οι συναντήσεις και οι περιοδείες στο πλαίσιο του οδοιπορικού της Συμφωνίας Αλήθειας με τους πολίτες.

Στόχος της Νέας Δημοκρατίας, μέσα από τις στοχευμένες αυτές δράσεις, είναι να αναδείξει και να ενισχύσει τις δυνάμεις που είναι απαραίτητες για την ανόρθωση και την ανάκαμψη της χώρας, αλλά και τα υγιή και παραγωγικά κύτταρα της κοινωνίας.

Ο καταστροφικός κύκλος οικονομικής μιζέριας, πολιτικής αδράνειας και χαμηλών προσδοκιών, που καθηλώνει τη χώρα στη στασιμότητα, πρέπει επιτέλους να σπάσει.

Η πατρίδα δεν αντέχει να προσθέσει στην οικονομική κρίση και μια κρίση Δημοκρατίας. Στα τραγικά αδιέξοδα που η ίδια οδηγεί τη χώρα, η Κυβέρνηση απαντά με περίσσευμα αυταρχισμού και αλαζονείας. Σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, η Ελλάδα χρειάζεται μία εθνική αναγέννηση.

Η δική μας απάντηση στηρίζεται πάνω από όλα στη Συμφωνία Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη με όλους τους Έλληνες. Σε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης.

Αυτό που χτίζουμε καθημερινά με τους πολίτες και πρέπει να διευρύνουμε όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες. Σας καλώ, την καθεμία και τον καθένα από εσάς, να στηρίξετε με όλες τις δυνάμεις μας αυτή την προσπάθεια μέσα από προγραμματισμό και συντονισμένες δράσεις ώστε να μεγιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα.”

Ακολούθησε αναλυτική συζήτηση για την εκλογική εγρήγορση, για την ενεργοποίηση του δυναμικού όλων των ΔΗΜ.Τ.Ο. και για τον προγραμματισμό εκδηλώσεων το προσεχές διάστημα με θεματικό περιεχόμενο.