Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 06:37
Τοπικά

ΝΕ και βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδρίασαν για τοΝΠΣ “Βόλος” και τη… δίκη Μπέου!!! Οι γραφικότητες συνεχίζονται






Σοβαρή, ως συνήθως δηλαδή, δουλειά είχε σήμερα το πρωί στο Βόλο η ηγεσία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, που συνευρέθη με αντιπροσωπεία φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης, στα γραφεία τη ΝΕ, προκειμένου να ασχοληθούν με το Νέο Ποδοσφαιρικό Συλλόγου «Βόλος» και αν πιστέψουμε τις διαρροές που έγιναν ασχολήθηκαν και με τη δίκη του Αχιλλέα Μπέου!

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες από μετέχοντα στη σύσκεψη – παρωδία (ή τραγωδία;), που πάντως δεν έχουν επιβεβαιωθεί από άλλη πηγή και ως εκ τούτου μεταφέρονται με κάθε επιφύλαξη, η Φωτεινή Κοκκινάκη, διάσημη ανά το Πανελλήνιο για το βιογραφικό που έδωσε η ίδια κραυγάζοντας εν ώρα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου «είμαι χοντρή, κάνω ωραίες μακαρονάδες και καλό σεξ» άνοιξε θέμα για την εν εξελίξει εκδίκαση της υπόθεσης του koriopolis, εκφράζοντας την πεποίθηση για καταδίκη του Αχιλλέα Μπέου, ενώ φέρεται να όρισε και την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης που κατ’ αυτήν είναι η 18η Οκτωβρίου!

Και βέβαια το ειδικό πολιτικό βάρος της Κοκκινάκη, πρώην συνεργάτιδος του Τζήμα στο μεγάλο έργο που επιτέλεσε στη Νίκη, μπορεί να επιτρέπει μια κάποια κατανόηση στη διατύπωση τέτοιων απαράδεκτων απόψεων, όμως, το γεγονός ότι αυτές διατυπώθηκαν (επαναλαμβάνουμε πάντως την επιφύλαξή μας) παρουσία εκπροσώπων του κοινοβουλίου και συγκεκριμένα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξ. Μεϊκόπουλου και Μάκη Μπαλλή, που δεν αντέδρασαν, δίνουν μια άλλη διάσταση, αυτή ενός βαρύτατου πολιτικού ολισθήματος και μιας συνταγματικής εκτροπής, αφού μπορεί να εκτιμηθεί ως απόπειρα επηρεασμού της εξέλιξης της δίκης και ως κατάργηση του τεκμηρίου αθωότητας του (όποιου) κατηγορουμένου…

Και ποδόσφαιρο

Στο μεταξύ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην σύσκεψη αυτή συζητήθηκε και το θέμα του Νέου Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Βόλος», η προσφυγή κατά της συμμετοχής του οποίου στην Γ Εθνική συζητείται αύριο στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να διασκεδάσουν τις ανησυχίες των εκπροσώπων των φιλάθλων Ολυμπιακού (μεταξύ των οποίων οι Χρ. Τσιτσιρίγκος και Δημ. Πέγιος (που εξέπληξε δεχόμενος να κατηγορείται ο Αχιλλέας Μπέος, χωρίς να ψελλίσει καν μια λέξη αντίδρασης) και της Νίκης, αναφέρθηκαν σε διάφορες ενέργειες που έγιναν από τον κομματικό μηχανισμό, και εδώ και στην Κατερίνη, αλλά τελικά περιορίστηκαν να τους πουν ότι υπάρχει το αυτοδιοίκητο , όπως τους υπέδειξαν και ο αρμόδιος υπουργός, Βασιλειάδης, και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γραμμένος, και πρέπει να περιμένουν την απόφαση των τακτικών δικαστών (κοινώς “έφαγαν πόρτα”). Κάπου εκεί τελείωσε και η «σεμνή» τελετή που για μια ακόμη φορά έδειξε τη τραγωδία που βιώνει η περιοχή μας, με την ανεργία και την φτώχια να πλήττουν ευρύτατα κοινωνικά στρώματα και τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος να ασχολούνται με τέτοια ζητήματα

ΥΓ. Και για να μην αγωνιούν να τους θυμίσουμε τρείς μόνο από δεκάδες αντίστοιχες περιπτώσεις που συνιστούν δεδικασμένο. Ο Εθνικός Ολυμπιακός που έγινε Δόξα Δράμας, η Κασσάνδρα που έγινε Ολυμπιακός Βόλου και ο ΑΟ Μάνης που έγινε Εθνικός Πειραιά.