Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 15:10
Τοπικά

Νεκρός 47χρονος Βόλιώτης όταν το ΙΧ του παρασύρθηκε από τρένο






Ένας ακόμη οδηγός, ο Βασίλης Γαρυφάλλου 47 ετών, σύζυγος της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Βόλου Ιωάννας Καντά έπεσε χθες το απόγευμα, στις 7.20,  θύμα της απαράδεκτης πραγματικότητας με τις εκατοντάδες αφύλακτες διαβάσεις του ΟΣΕ, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Βόλος – Λάρισα, στο ύψος της αερογέφυρας στο νέο σταθμό υπεραστικού ΚΤΕΛ στο Νιαβή, πριν τον Πλατύκαμπο

ΤΡΕΝΟ1

Ο 47χρονος ιδιοκτήτης εταιρίας, κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο από Κιλελέρ προς Πλατύκαμπο με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η αμαξοστοιχία παρέσυρε το αυτοκίνητο για 200, περίπου μέτρα.  Από την άμορφη μάζα των σιδερικών στην οποία μετατράπηκε το όχημα μετά τη σφοδρότατη σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός με μεγάλη δυσκολία ο οδηγός του, τουλάχιστον, όμως,, δεν υπήρξαν τραυματισμοί ανάμεσα στους επιβατες του τρένου, που δεν εκτροχιάστηκε. Επί τόπου έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οχήματα της Πυροσβεστικής.

ΤΡΕΝΟ 2

Στο χώρο του δυστυχήματος  και παρέμειναν εμπειρογνώμονες για αρκετή ώρα επιχειρώντας να δώσουν εξηγήσεις, ενώ ένα ακόμη θέμα δημιουργείται πάλι για τις αφύλακτες διαβάσεις του ΟΣΕ στην ευρύτερη περιοχή, στις οποίες έχουμε θρηνήσει πολλά θύματα.

Η αμαξοστοιχία επέστρεψε στο Σταθμό Λάρισας και οι επιβάτες του, όπως και αυτοί των επόμενων δρομολογίων, ταξίδεψαν στο Βόλο, με λεωφορεία που μίσθωσε ο ΟΣΕ αφού τα επόμενα δρομολόγια ακυρώθηκαν, λόγω του δυστυχήματος.

Οι φωτογραφίες είναι από τη ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ