Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024 18:16
Τοπικά

Νεκρός σε τροχαίο 29χρονος στα Αϊβαλιώτικα – Στις 3 τα ξημερώματα σε μετωπική






Ενας νεκρός, ηλικίας 29, ετών, 0 Χρήστος Σουλιώτης ο οποίος διατηρούσε μαζί με τον πατέρα του κρεοπωλείο,  και δυο τραυματίες, ένα ζευγάρι 45, περίπου ετών, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Αθηνών, στα Αϊβαλιώτικα.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες μέχρι τώρα πληροφορίες στις 3.10 περίπου τα ξημερώματα, σημειώθηκε, από αιτία που παραμένει άγνωστη, μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ επιβατικών αυτοκίνητων.

Στο ένα μάρκας Peugeot επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα 45 περίπου ετών, ενώ το άλλο, μάρκας ΤΟΥΟΤΑ, το οποίο οδηγούσε 29χρονοςο οποίος και βρήκε τραγικό θάνατο.
Στον τόπο του τραγικού δυστυχήματος μετέβηκσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δύο οχήματα με επτά άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, που απεγκλώβισαν τον 29χρονο, δυστυχώς νεκρό.

Οι τραυματίες, όπως και η σορός του άτυχου νέου, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου.Η κηδεία του άτυχου 29χρονου, που έχει και δύο μεγαλύτερα αδέλφια,  θα γίνει αύριο Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Αγχιάλου.