Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 11:43
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός ο αγνοούμενος δικηγόρος






Νεκρός βρέθηκε ο 28χρονος δικηγόρος που αγνοούνταν από το βράδυ της Τρίτης.

Ο άτυχος δικηγόρος που εργαζόταν σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο το οποίο ασχολείται με βαριές ποινικές υποθέσεις, βρέθηκε νεκρός σε γκρεμό στα Τουρκοβούνια. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε αιμορραγήσει από τη μύτη και το στόμα, ωστόσο ο ιατροδικαστής που πήγε επί τόπου δεν κατέληξε σε συμπεράσματα για τα αίτια του θανάτου, πράγμα που αναμένεται να γίνει κατά πάσα πιθανότητα αύριο, κατά τη νεκροτομή.

Ο 28χρονος δεν είχε δώσει σημάδια ζωής από το βράδυ της Τρίτης, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να είχε απαχθεί και μετά να δολοφονήθηκε.

Οι συγγενείς του, ανησύχησαν όταν ένας αστυνομικός και φίλος του αδερφού του δικηγόρου, επίσης αστυνομικός ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας, εντόπισε τυχαία το αυτοκίνητο του δικηγόρου σε δρόμο κοντά στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Του προκάλεσε δε ιδιαίτερη εντύπωση ότι στο κάθισμα του συνοδηγού ήταν τα κλειδιά του αυτοκινήτου (Opel Astra μπλε σκούρου χρώματος) όπως και το πορτοφόλι του το οποίο ήταν γεμάτο χρήματα, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.

Σημειώνεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του protothema.gr ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 28χρονος δικηγόρος του είχε δοθεί από το συνεργείο ως αντικατάσταση του δικού του οχήματος, το οποίο αντιμετώπιζε μηχανική βλάβη.

Ο αστυνομικός που εντόπισε το όχημα αμέσως ειδοποίησε τον αδερφό του, ο οποίος σήμερα το απόγευμα κλήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυση Αττικής για να καταθέσει.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην αστυνομία, ο 28χρονος αδερφός του εργαζόταν σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο το οποίο ασχολείται και με βαριές ποινικές υποθέσεις και πως δεν έχει δώσει σημάδια ζωής από αργά χθες το βράδυ. Συγκεκριμένα από τις 3 τα ξημερώματα.

Δυστυχώς πριν απο λίγη ώρα οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση ειδοποίησαν τους συγγενείς του αγνοουμένου ότι είχε βρεθεί νεκρός σε γκρεμό στα Τουρκοβούνια.