Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 03:47
Τοπικά

Νεκρός βρέθηκε ο 67χρονος κυνηγός έξω από το Κεραμίδι






Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση για τον Βολιώτη κυνηγό που αγνοούνταν στην περιοχή του Κεραμιδίου, που είχε να δώσει σημεία ζωής από χθες.

Ο κυνηγός, 67 ετών, εντοπίστηκε νεκρός περίπου στις 12 το μεσημέρι, σε δρόμο σε δύσβατη περιοχή μεταξύ Κεραμιδίου και Βένετου.

Για τον εντοπισμό του είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση από σήμερα το πρωί με τη συμμετοχή ανδρών της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Β΄ ΒΙΠΕ Βόλου, της ΕΜΑΚ με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου και εθελοντών.

Το αυτοκίνητο του άτυχου Βολιώτη, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε σήμερα μετά τις 11.30 το πρωί στην περιοχή, αλλά δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, εντοπίστηκε στον δρόμο μεταξύ Βένετου και Κεραμιδίου και το πτώμα του 67χρονου. Πρόκειται για τον Ζαχαρία Μωδέα, συνταξιούχο υπάλληλο του Δήμου Βόλου, επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ. του κυνηγετικό Συλλόγου Βόλου, παντρεμένο και πατέρα ενός παιδιού.

Η σορός του ανασύρθηκε και παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, ενώ έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας –νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.