Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 12:20
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρή βρέθηκε η αγνοούμενη του «Ζορμπά» από το Μαντούδι






Το άψυχο σώμα μιας γυναίκας, σε προχωρημένη σήψη, βρέθηκε στις 14:50 το μεσημέρι σε κοίτη ρέματος, στην Κήρυνθο Ευβοίας.

Συγκεκριμένα ένας πολίτης που μάζευε ξύλα, ξεχώρισε μέσα στη λάσπη κάτι περίεργο που, όπως αποδείχθηκε, ήταν το άψυχο σώμα μιας γυναίκας!

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία Μαντουδίου και την Πυροσβεστική. Μετά την ανάσυρση του πτώματος, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, ενώ υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες, να είναι η άτυχη 58χρονη που είχε χαθεί μέσα στα ορμητικά νερά χειμάρρου το βράδυ της 29ης Σεπτεμβρίου μαζί με τον σύζυγό της.

Δυστυχώς, ο 67χρονος είχε βρεθεί νεκρός σε θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πύλι και Βλαχιάς, λίγες ημέρες μετά την κακοκαιρία και συγκεκριμένα στις 4 Οκτωβρίου. Η γυναίκα του ωστόσο, αγνοείται μέχρι σήμερα…

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο σημείο που βρέθηκε η σορός της γυναίκας, είχαν ψάξει οι διασώστες της Πυροσβεστικής μαζί με τον κυνοφιλική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ, βρίσκοντας πτώματα από ψόφια ζώα. Τότε είχαν σημειώσει τη δυσκολία των ερευνών, καθώς η «μυρουδιά του θανάτου» από τα οικόσιτα και άγρια ζώα, δεν επέτρεπε ακόμη και στον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο να ανακαλύψει τη μυρουδιά ανθρώπου.

 

 

Πηγή: LamiaReport