Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 01:06
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Να πάρει τα παιδιά της στη φυλακή θέλει η φόνισσα του Κορωπίου






Προφυλακιστέα κρίθηκε η 26χρονη κατηγορούμενη για το φόνο της 35χρόνης πρώην συζύγου του συντρόφου της.

Η κατηγορούμενη σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε την πράξη της και δήλωσε μετανιωμένη.
Σε βάρος της κατηγορουμένης ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

«Έχω μετανιώσει. Θόλωσα. Μου είπε το θύμα “έλα να δεις που τον έχω εγώ αυτόν, που εσύ τον έχεις για άντρα σου” ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον της ανακρίτριας.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη ερωτήθηκε επίμονα από την ανακρίτρια για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το έγκλημα και φέρεται να υποστήριξε ότι περνώντας από το σπίτι του θύματος, εκείνη την προκάλεσε, διαπληκτίστηκαν και πάνω στον καυγά έγινε το τραγικό γεγονός.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Βασίλη Ταουξή, το μαχαίρι ήταν μήκους 10 με 12 εκατοστά και υπήρχε μέσα σε μία σακούλα με ψώνια που είχε αγοράσει από την προηγούμενη ημέρα και το είχε μέσα στο αυτοκίνητο. Επίσης ο κ. Ταουξής επισήμανε πως η εντολέας του επιθυμεί να πάρει μαζί της τα παιδιά της στη φυλακή.
Όπως επισήμανε ο  δικηγόρος,  ζητήθηκε να εξεταστεί η κατηγορούμενη από ψυχίατρο-πραγματογνώμονα.
Δηλώνει μετανιωμένη

Η 26χρονη οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ενώπιον της Δικαιοσύνης. Χωρίς να πει τίποτα στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στην Ευελπίδων, η νεαρή γυναίκα πέρασε την πόρτα του κτηρίου της Ευελπίδων προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το τι ήταν αυτό που την οδήγησε στο φονικό με θύμα την 35χρονη πρώην σύζυγο του σημερινού συντρόφου της.

Η φόνισσα του Κορωπίου τήρησε ενώπιον των δικαστικών λειτουργών τη στάση που διατύπωσε στις δηλώσεις της στο protothema.gr την Πέμπτη, όταν δήλωνε μετανιωμένη για την πράξη της και ζητούσε συγγνώμη από τα τέσσερα παιδιά:  τα δύο που η ίδια απέκτησε με τον 41χρονο σύντροφό της και τα δύο που είχε ο άνδρας με το 35χρονο θύμα.

Αντιμετωπίζοντας  την κατηγορία της ανθρωποκτονίας απο πρόθεση, η 26χρονη είπε για το μοιραίο βράδυ στο protothema.gr: «Πέρασα από το συνεργείο του άντρα μου. Δεν τον βρήκα εκεί και πήγα στο σπίτι της. Λογομαχήσαμε άσχημα. Για το Γιάννη. Δεν ξέρω αν ο άντρας μου είχε επιστρέψει σ’ αυτή. Μου είπε όμως, πάρα πολλά λόγια, για τα παιδιά μου και τους γονείς μου και θόλωσα. Δεν ήξερα τί έκανα. Ζητώ συγγνώμη απ΄ την οικογένειά μου που τους έφερα σε δύσκολη θέση, απ’ τα παιδιά μου και από τα άλλα παιδιά, γιατί αυτά έχουν μεγάλο πρόβλημα. Εκείνη την ώρα δεν κατάλαβα τί έκανα. Αυτή τη στιγμή το ζω σαν όνειρο. Είχα θολώσει και δεν ήξερα τί έκανα».

 

Πηγή: protothema.gr