Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 08:18
LIFE

Ναταλία Γερμανού: Αποκαλύπτει το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα που την έκανε έξαλλη






Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Ναταλία Γερμανού στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, στο «Ougachallenge», στην ενότητα της εκπομπής «This is Spata Live», είχε περιγράψει την οργισμένη αντίδραση της, σε σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα.  «Έχω σπρώξει τραπέζι και ”έφυγε” το τραπέζι μαζί με πράγματα από κάτι που είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Δεν απάντησα ποτέ!», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας.

Σήμερα, στην συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που είχε πει ο «οικοδεσπότης» του «Πρω1νού» και την έκανε έξαλλη: «Αναφέρθηκε στην προσωπική μου ζωή και σε έναν άνθρωπο που είναι εντελώς εκτός του χώρου της showbiz. Όλοι εμείς που δουλεύουμε στην τηλεόραση και κάνουμε πλακίτσα με τους celebrities πρέπει να καταλάβουμε πως εκείνοι που επέλεξαν να είναι εκτός χώρου δεν επιθυμούν τέτοιου είδους σχολιασμό», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

Έχει πει κάτι σε συνέντευξη της, για το οποίο, όταν το είδε δημοσιευμένο, να μετάνιωσε; «Γενικά, έχω εμπιστοσύνη στους δημοσιογράφους. Έχουν υπάρξει, όμως, φορές που έχω πει πράγματα για την προσωπική μου ζωή, τα οποία γράφτηκαν διαφορετικά και έδωσαν λανθασμένο νόημα. Το αποτέλεσμα με απογοήτευσε, αλλά δεν έκανα τίποτα παραπάνω. Πιστεύω πως τα τελευταία πέντε-έξι χρόνια οι δημοσιογράφοι ενδιαφέρονται περισσότερο να μάθουν με ποιον τα έχω και πόσα χρόνια είναι μικρότερός μου», απάντησε η Ναταλία Γερμανού.

 

Πηγή: protothema.gr