Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 10:52
ΤοπικάΧωρίς κατηγορία

Νατάσσα Οικονόμου: Εμείς η…πόλη! – Συνέντευξη με έντονο ναρκισσισμό και απαξία για όλους!






Θυσιάζοντας προφανώς, ως και η ώρα δείχνει, το εκπαιδευτικό έργο που τόσο λατρεύει, η Νατάσσα Οικονόμου επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, δοτή αφού ουσιαστικά διορίστηκε από τον «φευγάτο» Πάνο Σκοτινιώτη, παραχώρησε συνέντευξη τύπου, από την οποία ελάχιστα βγήκαμε σοφότεροι για τους σκοπούς που ήθελε να εξυπηρετήσει.

Το μόνο ευκρινές σημείο ήταν ότι επεχείρησε να «καπελώσει» τις άλλες μειοψηφίες, ειδικά αυτή του ΣΥΡΙΖΑ που είναι διαλυμένη και πολυκερματισμένη, και να αυτοαναγορευθεί αρχηγός της αντιπολίτευσης στη δημοτική αρχή και εν δυνάμει επικεφαλής μιας ενιαίας παράταξης στις εκλογές του…2019!!!

Για να γίνει αυτό χρειάστηκαν:

  • η γνωστή λογοδιάρροια, με επίκληση αόριστων και αναπόδεικτων στοιχείων και νούμερων για το υπέροχο έργο της δημαρχίας… Σκοτινιώτη (!),
  • η μόνιμη υβριστική και συκοφαντική επίθεση κατά της Δημοτικής Αρχής και του Αχιλλέα Μπέου
  • και η γνώριμη, πια, ναρκισσιστική συμπεριφορά για τις απεριόριστες αρετές και δυνατότητες της ίδιας και των συνεργατών της, απέναντι όλων των άλλων που είναι από ανίκανοι έως επικίνδυνοι και καλόν θα ήταν να παραιτηθούν ή και να αλλάξουν πόλη για να αναλάβει εκείνη!!!

Διάβασε όσα της έγραψαν!

Στη γραφική συνέντευξη Οικονόμου, καθώς διανεμήθηκε γραπτώς, προφανώς για να ελέγχει ο Π. Σκοιτνιώτης τι επρόκειτο να πει, μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι όλο αυτό τον καιρό «αναλώνονται στο να «σκαλίζουν» διαρκώς το παρελθόν και λειτουργώντας, ουσιαστικά, ως «κυβερνώσα» αντιπολίτευση της προηγούμενης δημοτικής αρχής, προκειμένου να κρύψουν την άγνοια, την ανικανότητα, την απραξία και τις πραγματικές προθέσεις τους για ολοκληρωτική άλωση του Δήμου, έχουν χάσει την επαφή με το παρόν και το μέλλον. Και μοιάζουν πλέον με μια «φούσκα» που σκάει με μεγάλο θόρυβο» είπε.

Τέλος, και είναι το μόνο ενδιαφέρον στοιχείο για τις προθέσεις της, είπε και τα εξής:

Γι’ αυτό και λέμε ότι είναι καιρός να βρουν σημεία συνεννόησης και συνεργασίας όλες οι δυνάμεις που αισθάνονται ευθύνη απέναντι στη δημοκρατική παράδοση της πόλης, τον πολιτισμό, την ιστορία, το παρόν και την προοπτική της. Παραμερίζοντας ιδεολογικές διαφορές και προσωπικές φιλοδοξίες, με αυτοδιοικητική προσήλωση και με μόνο γνώμονα το συμφέρον της πόλης και των δημοτών. Η νομιμότητα, ο κοινωνικός προσδιορισμός των παρεμβάσεων του Δήμου, η βελτίωση της καθημερινότητας και η προώθηση των μεγάλων θεμάτων που απασχολούν την πόλη, είναι ζητήματα που μας ενώνουν. Και υπάρχει ευρύ πεδίο συνεργασίας, τόσο στο πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην κοινωνία, με κοινωνικούς φορείς, συλλόγους και πολίτες. Εμείς έχουμε αποδείξει  ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε έτσι. Και αυτό προσπαθούμε και θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο να κάνουμε πράξη στην καθημερινή μας λειτουργία. Θα συνεχίσουμε ως παράταξη να ασκούμε γόνιμη, δημιουργική και μαχητική αντιπολίτευση. Από τη θέση που μας έταξαν οι συμπολίτες μας, θα αντιταχθούμε με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτή τη νοσηρή κατάσταση, που απαξιώνει τους θεσμούς και καθηλώνει την πόλη. Αρκετή  η ζημιά που έχει γίνει.

 

Απάντηση σε Νατάσσα Οικονόμου

Απαντώντας στα όσα η κ. Οικονόμου είπε, η Δημοτική Αρχή, απάντησε με μια λακωνική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Είπε πολλά, βαρετά και ανούσια ως συνήθως, η δοτή επικεφαλής της μειοψηφίας «ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΠΙΤΙ – ΠΑΜΕ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟ» και φυσικά ούτε στο γιατί παρέδωσαν την πόλη σε αυτό το χάλι, ούτε γιατί τους εξεδίωξαν κακήν κακώς οι πολίτες, απάντησε.

Πάντως, αν μας επιτρέπει, μια συμβουλή. Ας εμπλουτίσουν τη λίστα των εθελοντών τους και με δυο τρεις ψυχολόγους. Θα τους χρειαστούν απαραιτήτως για στήριξη, καθώς μέχρι τις επόμενες εκλογές μεσολαβεί διάστημα τρεισήμισι ετών και τα σημάδια που δείχνουν είναι ήδη ανησυχητικά».