Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 16:52
Τοπικά

Ναι, ο Βόλος μας μαγεύει – Συνεχίζονται οι εργασίες για τον στολισμό της πόλης μας






Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες για τον γιορταστικό στολισμό της πόλης και σήμερα ειδικά συνεργεία με γερανούς τοποθέτησαν το «ιπτάμενο» έλκηθρο του Αη Βασίλη, που θα δεσπόζει στον κόμβο του Δημαρχείου, προσθέτοντας περισσότερη μαγεία στην ήδη υπάρχουσα που κατέσβησε ήδη τον Βόλο κέντρο τουριστικού προορισμού για τις γιορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

Σε ανάρτηή του στο facebook, στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος σχολίασε:

Όλα είναι θέμα επιλογής. Άλλοι θέλουν το λίγο, το φθηνό, το μίζερο, για να φαίνονται αυτοί μεγάλοι, πολύτιμοι, απαραίτητοι. Εμείς πάλι θέλουμε το όμορφο, το λαμπερό, το χαρούμενο. Γιατί αγαπάμε τους ανθρώπους, αγαπάμε τη ζωή, γιατί πάνω απ’ όλα λατρεύουμε το Βόλο. Να μια πρώτη γεύση, μια πρώτη εικόνα, από το επιπλέον που φέτος θα απολαύσουμε στην Βολιώτικη Χριστουγεννιάτικη ΜΑΓΕΙΑ! Από το Βόλο, που μας ενώνει, από το Βόλο που μας μαγεύει! Απολαύστε, χαρείτε, τα καλύτερα έρχονται, Και αφήστε τους μίζερους και τους κακομοίρηδες να κλαίνε τα μεγαλεία που έχασαν και που απολάμβαναν σε βάρος σας.

Το μεγαλείο είναι δικό σας, είναι της πόλης μας, είναι του δικού μας Βόλου, όπως τον ονειρευτήκαμε και όπως παλεύουμε να τον κάνουμε!