Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 23:29
Τοπικά

Νέο φιάσκο ΣΥΡΙΖΑίων στο ΣτΕ για την Καραμπατζάκη! – Τράπηκαν σε… φυγή






Δριμεία κριτική στους δημοτικούς συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσονα Αποστολάκη και Φωτεινή Κοκκινάκη, ασκεί η Δημοτική Αρχή του Βόλου, με αφορμή την ενέργειά τους να παραιτηθούν από τη συζήτηση της προσφυγής στο ΣτΕ για την οδό Καραμπατζάκη. Συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Ένα νέο ρεζιλίκι σε μια σειρά από άλλα που τους έχουν καταστήσει ήρωες γελοιογραφιών της τοπικής πολιτικής μας ζωής για το δίδυμο Ιάσονα Αποστολάκη και Φωτεινή Κοκκινάκη! Νέο τους «επίτευγμα» η παραίτηση από την εκδίκαση της προσφυγής που είχαν καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την οδό Καραμπατζάκη που επρόκειτο να συζητηθεί σήμερα.

Βέβαια βλέποντας κανείς τον πολιτικό βίο των δύο συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ, ασφαλώς και δεν εκπλήσσεται για την ανευθυνότητα και την έλλειψη σοβαρότητας με την οποία ασκούν τα καθήκοντα που τους ανάθεσαν οι πολίτες του Βόλου. Αντίθετα πείθεται ότι πρόκειται για περιπτώσεις ιδεοληπτικών φανατικών, με προκαταλήψεις και αγκυλώσεις, που αδυνατούν να διαχωρίσουν το δημόσιο καλό από την προσωπική τους επιθυμία και έτσι επιδίδονται σε μια συστηματική, καταστροφική προσπάθεια υπονόμευσης και ακύρωσης του έργου της Δημοτικής Αρχής.

Δεδομένης, ωστόσο, της χαμηλής πολιτικής τους ποιότητας, από τη μια, και των περιορισμένων δυνατοτήτων τους από την άλλη, οδηγούνται από γκάφα σε γκάφα και από ρεζιλίκι σε ρεζιλίκι. Και δυστυχώς όχι μόνο αυτοί.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι τώρα το έργο είχε μπλοκαριστεί με απόφαση του γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, με την παγκόσμιας πρωτοτυπίας «αιτιολογία» περί εκκρεμοδικίας της υπόθεσης! Περιμένουμε τώρα να δούμε ποιον λαγό θα αναζητήσουν στο καπέλο της ανικανότητας τους.

Μέχρι τότε μπορούμε να διασκεδάζουμε με τα κατορθώματά τους. Αλήθεια γιατί παραιτήθηκαν από την εκδίκαση; Γιατί υπέβαλαν την αίτηση απλώς και μόνο για να καθυστερήσουν το έργο; ή γιατί μόλις έφθασε η ώρα συνειδητοποίησαν ότι θα χάσουν την υπόθεση και θα πρέπει να πληρώσουν το «τσουχτερό» παράβολο;

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ντρέπονται και οφείλουν μια απολογία και δημόσια συγγνώμη στους πολίτες, από τους οποίους στέρησαν, μέχρι τώρα, ένα σημαντικό έργο που θα αναβαθμίσει εντυπωσιακά την ποιότητα της ζωής τους. Και αυτό για να ικανοποιήσουν μια χούφτα κομματικών ομόσταυλων και να μετριάσουν τη βαριά σύγχυση από την οποία μονίμως διέπονται, λόγω της πολιτικής τους περιθωριοποίησης στο Δήμο Βόλου.

Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το έργο αυτό είναι αναγκαίο για την πόλη, το επιζητεί η συντριπτική πλειονότητα των συμπολιτών και γι αυτό θα γίνει. Ακόμα κι αν προσφύγουν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης (αν κι εκεί θα χρειαστούν εισιτήρια)….”