Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 09:31
Θεσσαλία

Νέος “λαστιχάκιας” επί το έργον στη Λάρισα






Ο «λαστιχάκιας» μπορεί να συνελήφθη, αφού για μήνες ταλαιπώρησε δεκάδες Λαρισαίους κατόχους ΙΧ, αλλά φαίνεται ότι άφησε πίσω του μιμητές- τουλάχιστον έναν.

Τελευταία πληθαίνουν τα νέα κρούσματα καταστροφής ελαστικών και αρχίζουν να πονοκεφαλιάζουν ξανά την αστυνομία.

Δύο τέτοια περιστατικά εντοπίστηκαν στην περιοχή της Νεάπολης. Το ένα την Παρασκευή, κοντά στην εκκλησία Πέτρου και Παύλου, όπου Λαρισαίος επαγγελματίας βρήκε το φορτηγάκι της εταιρίας του με σχισμένα τα δύο λάστιχα. Εκτιμάται δε ότι επειδή τις μαχαιριές δέχτηκαν οι τροχοί που βρίσκονταν από την πλευρά του πεζοδρομίου, ο δράστης απέφυγε να πάει από την άλλη μεριά και να σκίσει και τους άλλους δύο, επειδή φοβήθηκε ότι θα γίνει αντιληπτός.

Το άλλο περιστατικό σημειώθηκε λίγες μέρες νωρίτερα στην ίδια γειτονιά και συγκεκριμένα σε ΙΧ που ήταν σταθμευμένο στην οδό Καραολή Δημητρίου. Σε ετούτη την περίπτωση βρέθηκαν σχισμένα και τα τέσσερα λάστιχα του αυτοκινήτου.

Ο πρώτος από τους παθόντες πήγε στην αστυνομία όπου του υποδείχτηκε να κάνει μήνυση, όμως αναλογιζόμενος τα 100 ευρώ που κοστίζει το παράβολο σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για την αλλαγή των τρύπιων ελαστικών…

 

 

Πηγή: kosmoslarissa.gr