Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 07:04
Τοπικά

Νέα χυδαιότητα από τη «Θεσσαλία» κατά του Δήμου Βόλου – Συκοφαντεί και δημοσιογράφους, με την ανοχή της Ενωσης Συντακτών!






Δριμεία απάντηση σε σχόλιο της εφημερίδας «Θεσσαλία, που υπογράφει η Κατερίνα Τασσοπούλου, με το οποίο ευθέως διατυπώνεται, χωρίς κανένα στοιχείο πάντως, κατηγορία για οικονομικές συναλλαγές μεταξύ Δήμου και ΜΜΕ, δίνει με ανακοίνωσή του ο Δήμος Βόλου.

Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:

“Κρίνοντας προφανώς εξ ιδίων, το γνωστό δημοσιογραφικό σκουπίδι της «Θεσσαλίας» συνεχίζει να χυδαιολογεί και να συκοφαντεί τη δημοτική Αρχή του Βόλου. Αυτή τη φορά, μάλιστα, επιχειρεί να εκθέσει και δημοσιογράφους, κυρίως του ηλεκτρονικού τύπου, ότι δήθεν είτε αποθεώνουν τη δημοτική Αρχή, είτε αποκρύπτουν στοιχεία σε βάρος της, γιατί έχουν μαζί της οικονομικές δοσοληψίες.

Επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση ότι η εμμονή της, ιδιαίτερα με τον αιρετό Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, βρίσκεται στα όρια της ψυχιατρικής, η μέχρι πρότινος υπερασπιστής των δημοσιογράφων, που καλούσε σε όλους τους τόνους το Δήμο Βόλου να προσκομίσει στοιχεία για τους ομοίους της (ως να μην έφθαναν οι αγωγές που ήδη έχουν κατατεθεί και αυτές που έπονται), τώρα ανέλαβε ρόλο Εισαγγελέα και ζητεί την ηθική καταδίκη άλλων, επειδή δεν έχουν την ίδια άποψη με εκείνη, χωρίς βεβαίως να μπει στον κόπο να δώσει κάποια στοιχεία!

Περιμένουμε με ενδιαφέρον, πάντως, την Ένωση Συντακτών να παρέμβει, όπως κατ’ επανάληψη έπραξε σε βάρος της δημοτικής αρχής του Βόλου, και να την καλέσει δημόσια να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία. Θυμίζουμε την αποστροφή από την ανακοίνωσή της διοίκησής της ένα χρόνο πριν (14 Ιανουαρίου 2015), όπου τονίζονταν, επί λέξει, και τα εξής: «… υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά, ότι η αποκρουστική επίθεση που δέχεται η δημοσιογραφία, με στόχο την χειραγώγησή της χωρίς ηθικές αρχές, θα βρει την Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας αντιμέτωπη με αυτά τα νοσηρά φαινόμενα».

Εκτός πια και αν στο μεταξύ διάστημα άλλαξαν γνώμη….”