Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 23:44
Αθλητικά

Νέα παραδοχή του λάθους τους από τη Δόξα – Εκδικάστηκε η ένσταση του Βόλου






Με την παραδοχή από τον ίδιο τον δικηγόρο της Δόξας κ. Λίβα, ότι η ομάδα της Δράμας υπέπεσε σε σφάλμα και δεν είχε ορίσει διαφορετικό γιατρό αγώνα και ομάδας στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Βόλο, εκδικάστηκε σήμερα η ένσταση των «κυανέρυθρων» από την Πειθαρχική επιτροπή της Football League.

Συγκεκριμένα, η πλευρά της Δόξας υποστήριξε ότι «το λάθος έγινε εκ παραδρομής, λόγω του ότι ο κ. Λαδάκης έχει λίγες ημέρες, που ανέλαβε γενικός αρχηγός. Δεν υπήρχε πρόθεση από μέρους μας», ενώ ο συνήγορος του Βόλου κ. Χάρη Γρηγορίου τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος και δεν χωρά καμία αμφισβήτηση ή παρερμηνεία.

Παράλληλα, ο Γρηγορίου υποστήριξε ότι: «Ο εν λόγω γιατρός, κ. Τζήμος, είναι και οπαδός της Δόξας Δράμας…» παρουσιάζοντας φωτογραφικό υλικό όπου απεικονίζεται να μετέχει στους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών της Δόξας.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο, ότι ο Βόλος μόνο με «πραξικόπημα» δεν θα κερδίσει το ματς στα χαρτιά, καθώς η Δόξα δεν τήρησε τους κανονισμούς όπως άλλωστε παραδέχονται και οι ίδιοι οι άνθρωποι της.

Η απόφαση από την Πειθαρχική επιτροπή της Football League αναμένεται προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.