Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 22:32
ΒόλοςΤοπικά

Νέα παρέμβαση Γ. Ρήγα: Ογκολογική Κλινική όχι αύριο, ΧΘΕΣ, στο Νοσοκομείο Βόλου.






Νέα ουσιαστική παρέμβαση του γιατρού ογκολόγου, Γιώργου Ρήγα, με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, για την ανάγκη να εξαλειφτούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια και να λειτουργήσει άμεσα η Ογκολογική κλινική. Γράφει ο γιατρός:

Αξίζει να αφιερώσουμε 20 λεπτά από το χρόνο μας για να κατανοήσουμε την καθημερινότητα του Ογκολογικού Ασθενούς και του Παθολόγου- Ογκολόγου. Στο παρελθόν είχα και εγώ αντιμετωπίσει το φάσμα της “παρανομίας” για το ότι έκανα Χημειοθεραπείες, στην απέλπιδα προσπάθεια της τότε Διοίκησης του Νοσοκομείου (όχι της σημερινής) να “ξεφορτωθεί” το κόστος των Ογκολογικών Φαρμάκων. Ευτυχώς το ΚΕΣΥ ειχε αντίθετη άποψη και η προσπάθεια τους έπεσε στο κενό.

Την δική μου ταλαιπωρία, το καρδιοχτύπι για πιθανές νομικές συνέπειες βέβαια δεν το “αποζημίωσε” ποτέ κανείς. Η “Αποζημίωση” όσων ζούμε και πονάμε αυτό το χώρο είναι ότι με την πάροδο του χρόνου και πάντα με τους Ασθενείς στο πλευρό μας η Μονάδα ανδρώθηκε, καταξιώθηκε και απέκτησε την εμπιστοσύνη που της αξίζει.

Ο λαός του Βόλου πρέπει να είναι υπερήφανος για όλους τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο της Πόλης μας και να είναι σίγουρος πως τους προσφέρεται η καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών Υγείας. Ελλείψεις υπήρχανε και στην εποχή των “παχιών αγελάδων”, υπάρχουνε και θα υπάρχουνε. Παλεύουμε όλοι μαζί για το καλύτερο.

Και κάτι τελευταίο: Ογκολογική Κλινική όχι αύριο, ΧΘΕΣ!!!! στο Νοσοκομείο Βόλου. Η Γραφειοκρατία δεν μπορεί να αποτελεί ανάχωμα στην Υγεία και ειδικά στην αντιμετώπιση του Καρκίνου. Όποιος γραφειοκράτης δεν μπορεί ή να ζητήσει και τη βοήθεια μας ή να πάει καλύτερα στο Σπίτι του!!!!

Σε αυτό το θέμα είμαστε όλοι μαζί: Προσωπικό της Μονάδας Χημειοθεραπείας, Σύλλογος Καρκινοπαθών, Διοίκηση του Νοσοκομείου. Καλημέρα σας.