Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 11:31
Κόσμος

Νέα Ορλεάνη: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε πλήθος -28 τραυματίες, οι 12 σοβαρά (photos)






Με αίμα βάφτηκε η μεγαλύτερη παρέλαση του Μαρντί Γκρα στη Νέα Ορλεάνη, όταν ένας μεθυσμένος οδηγός έπεσε με το φορτηγάκι του πάνω στο πλήθος που παρακολουθούσε την εκδήλωση.

Συνολικά τραυματίστηκαν 28 άνθρωποι, από τους οποίους οι 12 είναι σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με τα ΜΜΕ. Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε 3 άλλα οχήματα, ανάμεσά τους ένα φορτηγό της υπηρεσίας αποκομιδής απορριμμάτων, πριν καταλήξει στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για την παρέλαση.

Ο οδηγός συνελήφθη και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στον WVEU-TV φαινόταν να βρίσκεται σε σύγχυση και υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών. Σε ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος της Νέας Ορλεάνης Μιτς Λάντριου ανέφερε ότι ο ύποπτος είναι ένας «μεθυσμένος οδηγός».

Μετά από το συμβάν επικράτησε πανδαιμόνιο στο σημείο, αλλά αυτό δεν ήταν το μόνο περιστατικό που αμαύρωσε το εορταστικό κλίμα στη Νέα Ορλεάνη. Νωρίτερα, το πιστόλι ενός άνδρα εκπυρσοκρότησε κατά λάθος μέσα σε μια χημική τουαλέτα που είχε τοποθετηθεί κατά μήκος μιας άλλης, μικρότερης παρέλασης, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να τραυματιστεί, σύμφωνα με την αστυνομία.

 

Πηγή: iefimerida.gr