Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 12:36
Θεσσαλία

Νέα καταγγελία – σοκ: Εταιρεία σεκιούριτι στη Λάρισα έχει υπάλληλο που… παίρνει πίσω το δώρο των Χριστουγέννων από τους εργαζόμενους!






Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι καταγγελίες που αναδεικνύουν την ανομία στην αγορά εργασίας στην περιοχή της Λάρισας. Μετά την καταγγελία ότι απολύθηκαν νεαροί εργαζόμενοι σε κατάστημα εστίασης επειδή αρνήθηκαν να επιστρέψουν το δώρο, μία ακόμη δείχνει πως η συμπεριφορά ορισμένων εργοδοτών έχει ξεπεράσει κάθε λογικό όριο!

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΝΕ Λάρισας, επικαλούμενη στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Εργατικό Κέντρο της πόλης, «υπάρχει εταιρία σεκιούριτι στη Λάρισα που έχει αναθέσει σε συγκεκριμένο άνθρωπο να βρίσκεται μαζί με τους εργαζόμενους στο ATM για να παίρνει το δώρο πίσω με την ανάληψή του!»

Παράλληλα καταγγέλλεται και η μόδα του… πετσοκομμένου μισθού, αφού όπως συμπληρώνεται στην ανακοίνωση, «αυτό που κάνουν αρκετοί εργοδότες στο εμπόριο, στην εστίαση, στη βιομηχανία είναι να φαίνεται πως καταβάλλουν πχ 700 ευρώ μισθό και να ζητούν να παίρνουν πίσω από τον εργαζόμενο τα 200 ευρώ. Όσο για το ωράριο, τις υπερωρίες και τις Αργίες δεν τηρείται τίποτα».

Πηγή: onlarissa.gr