Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 13:09
Τοπικά

Νέα θετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το έργο στην Καραμπατζάκη






Νέα απόφαση για την ολοκληρωμένη παρέμβαση στις οδούς Καραμπατζάκη και Ζάχου έλαβε απόψε, κατά πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου μετά την τουλάχιστον παράδοξη νέα απόφαση του γραμματέα της Αποκεντρωμένης Ντίτορα, που διορίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ να ακυρώσει την προηγούμενη, χωρίς μάλιστα να κληθεί προηγουμένως να δώσει εξηγήσεις η Δημοτική Αρχή. Για το λόγο αυτό μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δημοτική Αρχή μελετάται η σοβαρή πιθανότητα για υποβολή μήνυσης εναντίον του για παράβαση καθήκοντος.

Κατά την συζήτηση της αποψινής συνεδρίασης αποχώρησαν προσχηματικά, αποφεύγοντας να πάρουν θέση επιδεικνύοντας την ανεύθυνη και αντιδραστική πρακτική, οι μειοψηφίες που πρόσκειται σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ  γιατί δήθεν δεν είχαν ενημερωθεί επί της μελέτης, όταν αυτή είχε συζητηθεί και αποφασιστεί μόλις μια βδομάδα πριν.

Απών και ο Μαργ. Πατσιαντάς που στη συνεδρίαση της επιτροπής Ποιότητας Ζωής είχε ψηφίσει θετικά για τη μεταφύτευση των δέντρων στην Καραμπατζάκη και μετά ήταν από τους πρώτους που διαμαρτύρονταν!

Σήμερα προήλθαν και γνωμοδότησαν θετικά οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων Νέας Ιωνίας και Βόλου, μεταφέροντας αποφάσεις των συμβουλίων τους.