Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 14:02
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα επίθεση του Ρουβίκωνα -Πέταξαν μπογιές στην πρεσβεία του Ισραήλ [βίντεο]






Τα Χριστούγεννα δεν σταματούν, όπως φαίνεται, τον Ρουβίκωνα, αντίθετα του δίνουν αφορμή για νέες επιθέσεις.

Αυτή τη φορά τα μέλη της ομάδας του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν «καταδρομική» επίθεση στην πρεσβεία του Ισραήλ στο Ψυχικό.

Συγκεκριμένα, στις 06:05 το πρωί, ομάδα περίπου δέκα ατόμων που επέβαινε σε μοτοσικλέτες πλησίασε το κτήριο, πέταξε μπογιές και κατόπιν εξαφανίστηκε.Λίγο αργότερα ανέβηκε το σχετικό βίντεο από τον Ρουβίκωνα στο διαδίκτυο.

«Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους Παλαιστίνιους. Σε έναν λαό που δεκαετίες τώρα πέφτει θύμα μιας πολλαπλής καταπίεσης. Στη πραγματικότητα οι Παλαιστίνιοι πιέζονται με κάθε μέσο να φύγουν από τη γη που ζουν. Πρόκειται για μια εθνοκάθαρση χαμηλής έντασης με ορίζοντα δεκαετιών. Το ερώτημα που θέτει ο Παλαιστινιακός αγώνας είναι αυτό που προηγείται όλων των άλλων σχετικά με τη φύση, για παράδειγμα, μιας Παλαιστινικής ανεξαρτησίας. Είναι ζήτημα επιβίωσης ενός κόσμου στον τοπο που γεννήθηκε. Σήμερα στις 06:05 το πρωι επιτεθήκαμε με δεκάδες μπουκάλια μπογιάς στους εξωτερικούς χώρους της πρεσβείας του Ισραηλ στην Αθήνα», αναφέρεται στο κείμενο που συνοδεύει το βίντεο.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr