Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 06:55
Αθλητικά

Νέα γκέλα για τον Βόλο, 1-1 με τα Τρίκαλα






Ο Βόλος για τέταρτο σερί αγώνα πρωταθλήματος αγνοεί τη νίκη. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο μετά τις ήττες από Απόλλωνα Πόντου, Κισσαμικό και Εργοτέλη, δεν κατάφερε να κερδίσει το ΑΟ Τρικάλων μένοντας στο 1-1.

Ενα αποτέλεσμα που διατηρεί μεν τη διαφορά από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας στους 5 βαθμούς, αλλά δείχνει ότι η φαινομενικά πριν από ένα μήνα εύκολη κατάκτηση του τίτλου, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια στα επόμενα ματς για να επιτευχθεί.

Στο αγωνιστικό, ο Βόλος ήταν σαφώς ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όπου και πάλι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, είχε δύο δοκάρια, ωστόσο το γκολ το σημείωσαν τα Τρίκαλα στο 18ο λεπτό με τον Τσιμίκα.

Στην επανάληψη ο Βόλος πίεσε για να γυρίσει το ματς, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πίτου Γκαρσία στο 68ο λεπτό.

Βόλος: Πίτκας, Ντεντάκης (67′ Πίσπας), Πέντα, Γκαλίτσιος, Ενγκουέμ (46′ Λούκας Γκαρσία), Μάντζης, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Κότο (72′ Δόρης), Πίτου Γκαρσία, Κόκας

ΑΟ Τρίκαλα: Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Ντιαλό, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Λάσκαρης, Τσιμίκας, Σμυρλής (79′ Σισέ), Μαρκόφσκι