Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 03:43
Άλλες Ειδήσεις

Μύκονος: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ποσό για ένα κούρεμα σε αυτό το κομμωτήριο!






Η Μύκονος συνεχίζει να εκπλήσσει. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται ένα κομμωτήριο, από το οποίο οι πελάτες βγαίνουν κουρεμένοι κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αιτία οι τιμές που προκαλούν αίσθηση, αφού για ένα κούρεμα ”ειδικών τεχνικών” το κόστος ξεπερνά τα 600€!

Όλα αυτά για τους θαμώνες του Nammos στην Ψαρρού, που έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το κομμωτήριο της αλυσίδας «Neville hair and beauty» που εδρεύει στο Λονδίνο. Οι τιμές είναι φωτιά και λαύρα για όλες τις υπηρεσίες, αλλά ειδικά όσοι επιλέξουν την καινούρια τεχνική της αλυσίδας, θα πρέπει να καταβάλουν έναν ολόκληρο μισθό, για τα ελληνικά δεδομένα.

Συγκεκριμένα η περιβόητη τεχνική, στην οποία χρησιμοποιείται καυτό ψαλίδι για να προστατεύσει την τρίχα την ώρα του κουρέματος, κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 500 λίρες, δηλαδή 639 ευρώ. Κατά τα άλλα, ένα απλό χτένισμα κοστίζει από 70 ευρώ ενώ το κόστος μιας βαφής ξεκινά από 100 ευρώ και για ανταύγειες από 280.

Το concept «Nammos», σύμφωνα με τους υπεύθυνους της «Neville», ήταν μια πρόκληση που όφειλαν να αποδεχθούν, καθώς δεν προκύπτει κάθε μέρα η ευκαιρία να συνεργαστούν με ένα από τα καλύτερα beach bar restaurant στον κόσμο. Έτσι η συμφωνία επετεύχθη και το κομμωτήριο άνοιξε και περιμένει τους πελάτες του…

Αν αναρωτιέστε ποιοι κουρεύονται στο διάσημο κομμωτήριο, που έχτισε τη φημη του στο Λονδίνο, εκείνοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, αναφέρουν πως ανάμεσα στους πελάτες είναι μεταξύ άλλων η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας, το γνωστό μοντέλο Ελ ΜακΦέρσον, η διάσημη ηθοποιός Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, και η πριγκίπισσα Ράνια της Ιορδανίας.

 

πηγή: newsit.gr