Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 19:38
LIFE

Μπραντζελίνα: Η «μάχη» για τα 400 εκατ. δολάρια και τα ακίνητα






Παρόλο που τα πρώτα δημοσιεύματα που ακολούθησαν την είδηση «βόμβα» για τον χωρισμό των Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί δεν ανέφεραν λέξη για προγαμιαίο συμβόλαιο, τελικά οι δύο σταρ του Χόλιγουντ αποδείχθηκαν πολύ πιο προνοητικοί απ’ ό,τι φαντάζονταν οι δημοσιογράφοι και οι φαν τους.

Οι… κακές εμπειρίες που είχαν και οι δύο ηθοποιοί στην προσωπική τους ζωή φαίνεται πως τους είχαν προετοιμάσει ώστε αυτή τη φορά να μην αφήσουν τίποτα στην τύχη. Έτσι, πριν από δύο χρόνια, όταν αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου έπειτα από πολυετή σχέση, οι «Μπραντζελίνα» έβαλαν την υπογραφή τους σε ένα αναλυτικότατο προγαμιαίο συμβόλαιο που προβλέπει με ακρίβεια… χειρούργου ποιος θα πάρει τι από την τεράστια περιουσία τους που αγγίζει τα 400 εκατ. δολάρια!

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει για πρώτη φορά σήμερα το TMZ επικαλούμενο πηγές από τον στενό κύκλο του ζευγαριού, το πολυσυζητημένο συμβόλαιο όχι μόνο υπάρχει αλλά δεν… σπάει και με τίποτα, αφού έχει συναφθεί με τη βοήθεια μιας top νομικής ομάδας.

Με βάση όσα αναφέρει το TMZ, οι Μπραντζελίνα έχουν συνολικά 12 ακίνητα συνολικά, τα οποία αγόρασαν είτε πριν παντρευτούν είτε πριν ακόμα αρχίσουν να βγαίνουν.

Τα επτά  από αυτά ανήκουν στον Πιτ και τα δύο στην Αντζελίνα, ενώ υπάρχουν ακόμα τρία ακίνητα τα οποία αγόρασαν μαζί πριν από τον γάμο τους το 2014. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν αμπελώνα στη Γαλλία (εκεί όπου έγινε και ο γάμος τους), μια έπαυλη στη Νέα Ορλεάνη και ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη.

Παρόλο που δεν έχει γίνει γνωστό σε τι ποσοστό συνέφερε κάθε σταρ για την απόκτηση αυτών των τριών ακινήτων, ένα είναι το σίγουρο, σύμφωνα με το TMZ: το συμβόλαιο ορίζει με κάθε λεπτομέρεια πώς θα μοιραστούν ανάμεσα στον Μπραντ και την Αντζελίνα σε περίπτωση διαζυγίου.
Το Σατό Μιραβάλ όπου έλαβε χώρα ο γάμος του ζευγαριού


Όπως όλα δείχνουν, η αληθινή μάχη ανάμεσα στους δύο λαμπερούς ηθοποιούς δεν θα δοθεί για υλικά αγαθά, αλλά για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, την οποία διεκδικεί αποκλειστικά η Τζολί και την οποία αποκλείεται να παραδώσει αμαχητί ο Μπράντ.

 

 

Πηγή: protothema.gr