Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 15:28
Τοπικά

Μπήκε στο χείμαρρο του Αναύρου για να φάει… πίτσα! Αναστάτωση από οδηγό με ψυχολογικά προβλήματα






Τραγελαφικές στιγμές έζησαν χθες το απόγευμα, μέσα στο χείμαρρο του Αναύρου, πυροσβέστες, διασώστες του ΕΚΑΒ και περίοικοι, από τις ενέργειες ενός άντρα με προφανή ψυχολογικά προβλήματα, που άγνωστο πως βρέθηκε με το αυτοκίνητό του στην εκβολή του χειμάρρου και άρχισε να το οδηγεί μέσα σε αυτόν, κινούμενος προς τη Νέα Δημητριάδα.

Οι περίοικοι που τον αντιλήφθηκαν, αρχικά θεώρησαν ότι επρόκειτο για κάποιο ατύχημα (πτώση του ΙΧ στην κοίτη) και ειδοποίησαν ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική άντρες των οποίων έσπευσαν, αλλά με έκπληξη διαπίστωσαν ότι είχαν να κάνουν με μια ιδιαίτερη περίπτωση, αφού ο άντρας είχε κλειδωθεί στο αυτοκίνητο και αρνούνταν πεισματικά να βγει.

Μετά τις πρώτες μάταιες προσπάθειες να πειστεί στο σημείο κλήθηκε και ψυχίατρος που προσπάθησε να τον προσεγγίσει, όμως κατέστη ανέφικτο. Ο οδηγός ζήτησε να του φέρουν πίτσες και τις έφαγε επάνω στο καπό του αυτοκινήτου. Μετά άρχισε να χοροπηδά στο καπό και στη συνέχεια κλειδώθηκε μέσα στο όχημα και δεν έβγαινε με τίποτα. Η περιπέτεια κατέληξε στις 6 το απόγευμα και αφού είχε νυχτώσει. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο συνοδεία ψυχιάτρου.