Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 15:48
Αθλητικά

Μπέος: «Eλπίζω να έχει… καλό ταμείο η UEFA»! (ηχητικό)






Αθώος κρίθηκε ο Αχιλλέας Μπέος για την υπόθεση του Koriopolis σύμφωνα με την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών.

O άλλοτε παράγοντας του ποδοσφαίρου εμφανώς ικανοποιημένος με την αθώωση του τόνισε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ότι η δικαίωση τώρα ξεκινά για εκείνον καθώς θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες εναντίον εκείνων των ανθρώπων που κατέστρεψαν τον ίδιο, την οικογένεια του και την ομάδα του.

Επιπλέον, ευχήθηκε να μην βιώσει ούτε ο χειρότερος του εχθρός όσα έζησε και ευχαρίστησε τους συνηγόρους του αλλά και το Θεό για τη δικαίωση του.

Οι δηλώσεις του:

«Εύχομαι ούτε ο χειρότερος μου εχθρός να βιώσει ότι βίωσα εγώ. Εάν υπάρχει ένας άνθρωπος που να μου πει ότι έχει απόδειξη θα πάω μόνος μου στη φυλακή. Αυτοί οι κύριοι της UEFΑ ελπίζω να έχουν καλό ταμείο γιατί τώρα αρχίζει ένας μεγάλος αγώνας για μένα ώστε δικαιωθούμε όλοι στον Βόλο. Τώρα ξεκινά για μένα η δικαίωση. Να περιμένουν. Ειδικότερα εκείνη η διαπλεκόμενη ΕΠΟ, η Super League και η UEFA. Είναι δυνατόν να γλιτώσουν; Με ποια λογική και με ποιο δικαίωμα κατέστρεψαν εμένα, την περιουσία μου, την οικογένεια μου και την ομάδα μου;

Δε θα στραφώ εναντίον της πατρίδας μου αλλά οι υπόλοιποι να περιμένουν. Δε φταίει εκείνη, εάν υπήρχαν επίορκοι δικαστές. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνηγόρους μου και στον Θεό που με κράτησε δυνατό και επιλέχθηκαν δικαστές που σέβονται τον όρκο τους κι αθωώθηκα».

 

Ακούστε το ηχητικό ΕΔΩ