Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 15:19
Τοπικά

Μπέος: «Ο Μαρινάκης παίζει καλό τάβλι οι άλλοι ξέρουν σκάκι…» (Audio)






Ο Αχιλλέας Μπέος έξω φρενών με όλα αυτά που γίνονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε με σκληρή γλώσσα στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με την επιστολή που έστειλε στην FIFA και την UEFA.

 

Όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στον ArenaFM 89.4:

 

«Αν πραγματικά θεωρούν ότι έκανα κάτι, ας το αποδείξουνε . Έχω φάει 11 μήνες φυλακή και ακόμα τα παιδιά μου δεν ξέρουν τον λόγο. Άμα φέρουν αποδείξεις ας ξαναμπώ μέσα, δεν με πειράζει, εδώ δεν υπάρχει καν μάρτυρας. Μου πήραν την περιουσία, μου διέλυσαν την ομάδα, μου τα διέλυσαν όλα. Σήμερα έχουμε καταθέσεις από φυσικά πρόσωπα, από ποδοσφαιριστές, παράγοντες και δεν μιλάει κανένας. Μιλάμε για ξεφτίλα, για ανθρωπάκια , βγαίνει μια επιτροπή του… κώλου, δεν ξέρω πως κυκλοφορούν αυτοί ελεύθεροι και λένε το παιχνίδι Ολυμπιακός-Χανιά ήταν στημένο . Πάνε κατηγορούμενοι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες των Χανιών και από τον Ολυμπιακό δεν εμφανίζεται κανένας. Τι γίνεται ρε σε αυτή τη χώρα που έβγαλε την δημοκρατία. Τρελαίνομαι, έχω βγει από τα ρούχα μου. Υπάρχουν δικαστές; Υπάρχει ήθος; Σφυρίζουν όλοι αδιάφορα, είναι ντροπή για την δικαιοσύνη. Υπάρχουν έντιμοι δικαστές, αλλά πρέπει να πάρουν θέση. Πρέπει να τελειώσει αυτή η αλητεία .Δεν είναι δικό τους το ποδόσφαιρο. Γκιρτζίκηδες και όλοι αυτοί οι γελοίοι , οι μαριονέτες .Πρέπει να τελειώσει αυτό το παραμύθι. Εγώ δεν θα σταματήσω να μιλάω, θα τους ξεφτιλίζω καθημερινά μέχρι να απονεμηθεί δικαιοσύνη.

Η σημερινή διοίκηση δεν θα πάει σε εκλογές. Θα υπάρχει διοικούσα επιτροπή από την FIFA όπως έγινε το 2010 στην Βοσνία Δεν μπορεί να προχωρήσει αυτό το πράγμα. Είναι μεγάλη αδικία, δεν μπορώ να το χωνέψω . Αυτοί κατηγορούνται μέχρι για ανθρωποκτονία, προσπάθησαν να σκοτώσουν ανθρώπους και είναι όλοι στην θέση τους. Πως γίνεται αυτό; Ρε κλέφτες, ρε απατεώνες ,ρε εγκληματίες. Και δεν μιλάει κανένας…

Μέχρι τώρα ο Μαρινάκης έπαιζε μόνος του μπάλα, τώρα υπάρχουν αντίπαλοι. Ο Μαρινάκης παίζει καλό τάβλι αλλά η άλλη μεριά ξέρει σκάκι… Και ο Σαββίδης και ο Μελισσανίδης παίζουν καλό σκάκι»

 

Για τον λόγο που βρέθηκε στο Μακεδονία Παλλάς: «Είχα συνάντηση με τον κουμπάρο μου τον Βασίλη τον Καρά και τον Γιώργο τον Μποζίδη. Έγινε στο Μακεδονία Παλλάς γιατί είναι κοντά στην είσοδο της πόλης και γλυτώνουμε χρόνο . Με συνάντησαν και πέντε παράγοντες, και όπως ήταν λογικό μιλήσαμε, τόσα χρόνια ήμουν μέσα στο ποδόσφαιρο».

 

Για τον Μαρινάκη και την αίτηση για τηλεοπτικό σταθμό: «Καλά έκανε, είναι επιχειρηματίας, και ο Σαββίδης αυτό έκανε. Από εκεί και πέρα παίζονται μεγάλα παιχνίδια για τα οποία δεν θέλω να επέμβω γιατί είναι λεπτό το θέμα».

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Αχιλλέα Μπέου στον ArenaFm ΕΔΩ