Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 21:26
Αθλητικά

Μπέος: «Θα ντρέπονται να κυκλοφορήσουν κάποιοι όταν μιλήσω»






Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος και μίλησε μεταξύ άλλων για τις δικαστικές διαμάχες του αλλά και για τη ποδοσφαιρική επικαιρότητα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την απόφαση που πάρθηκε:

«Αυτό που βίωσα εγώ, εύχομαι να μην το βιώσει κανείς. Δικάστηκα από δικαστές με μια υποκλοπή που απαγορεύεται από τον νόμο. Αυτό είναι ντροπή για τη δικαιοσύνη. Ευτυχώς υπάρχουν και αρκετοί άξιοι δικαστές με ακεραιότητα που υπερισχύουν του αδίκου και για αυτό και τελείωσε η υπόθεση σε 10 λεπτά υπέρ μου. Δεν υπήρχε τίποτα».

Για τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:

«Ο κ. Κούγιας μετά από έξι χρόνια είπε την αλήθεια. Στη κατάθεση του είπε τουλάχιστον 16 φορές την λέξη κρίση. Δεν μας ενδιαφέρει η κρίση του αλλά τα γεγονότα. Δεν μπορεί να λέει ο καθένας ό,τι θέλει, πρέπει να υπάρχουν στοιχεία».

Για την περιπέτεια που πέρασε με την φυλακή:

«Είναι μια διαδικασία σε εξέλιξη. Έχω πολλά να πω και είπα ήδη αρκετά. Όταν πω αυτά που έχουν να πω κάποιοι θα κρυφτούν αλλά πρέπει πρώτα να γίνει μια δίκαια δίκη. Μετά θα δουν όλοι γιατί πήγα φυλακή. Είναι ένα μεγάλο φιάσκο που δημιούργησαν εξωγενείς παράγοντες της δικαιοσύνης».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Ολυμπιακός γιατί εγκλημάτισαν οι άλλοι. Και στη Τούμπα θα χάσει βαθμούς και στη Λεωφόρο και αλλού. Ο ΠΑΟΚ κάνει 40 τελικές και δεν μπορεί να βάλει γκολ, δεν του φταίει κανείς. Ελπίζω πως στο τέλος της περιόδου θα βγει ο κ. Γραμμένος και θα διαλέξει και σωστούς συνεργάτες. Ελπίζω να θεραπευτούν τα νοσήματα στο ερασιτεχνικό και στη Β’ κατηγορία και σιγά – σιγά θα θεραπευτεί το ποδόσφαιρο».

Για το πανό που ανέβασαν οι οπαδοί του Ηρακλή για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Ο Ηρακλής δεν είναι μαγαζί τους και δεν μπορούν να βρίζουν μάνες και οικογένειες. Ας δούνε που έχουν φτάσει τον Ηρακλή. Πρέπει να συσπειρωθούν γιατί δεν πρέπει να πέσει ο Ηρακλής. Πρέπει η Θεσσαλονίκη να έχει τρεις ομάδες όμως και οι ομάδες πρέπει να κοιταχτούν στον καθρέφτη πρώτα. Εγώ είχα μαλώσει με τον Ρέμο, που τον λατρεύω, γιατί έλεγε συνέχεια τι θα πει η Θ10. Δεν γίνεται να κάνουν κουμάντο οι οργανωμένοι. Αυτές οι τακτικές οδήγησαν πολλές ιστορικές ομάδες εκεί που τους αξίζει. 50-100 άτομα δεν μπορούν να αμαυρώνουν την ιστορία του Ηρακλή και να βρίζουν τη μάνα του μεγαλομετόχου μιας άλλης ομάδας».

Για τον Άρη:

« Δεν φτάνει μόνο η φανέλα και μέσα στο γήπεδο παίζουν οι παίκτες. Ο Άρης έκανε κακό σχεδιασμό και σε μεγάλο βαθμό επέλεξε ποδοσφαιριστές παλαίμαχους που δεν έχουν άλλο κίνητρο πέρα από το συμβόλαιο. Οι νέοι είναι αυτοί που κάνουν την διαφορά και που θα δώσουν το κάτι παραπάνω όχι οι… 38αρηδες».

Για τον Πανιώνιο:

«Ο Πανιώνιος είναι παράδειγμα προς μίμηση. Έχει έναν άνθρωπο από πίσω που κάνει το σκάουτινγκ με καλό μάτι που ξέρει να ξεχωρίζει. Είναι μια δουλεμένη ομάδα, ξέρει τι θέλει στο γήπεδο, πιέζει και τρέχει 90 λεπτά. Βέβαια, για πρωτάθλημα δεν μπορεί να πάει που λένε, η ομάδα που θα μπορούσε να κάνει κάτι θα ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έκανε εγκλήματα με την ισοπαλία με τον Ηρακλή. Σε αυτό το παιχνίδι έπρεπε να χάσει. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου και ελπίζω κάποια στιγμή στην να μην είναι έκπληξη στην Ελλάδα να κερδίζει ο Πανιώνιος τον Ολυμπιακό».

Για το πως ενεπλάκη το όνομα του Πατέρα από τον Αλέξη Κούγια:

«Εγώ είπα πως μόλις τελειώσει το δικαστήριο θα πω πολλά πράγματα, πολλά ονόματα και πολλά γεγονότα. Κάποιοι καλύτερα να ψάχνουν να κρυφτούν γιατί θα ντρέπονται. Για πρώτη φορά ο κ. Κούγιας μετά από 7 χρόνια λέει την αλήθεια. Είχαν βγάλει μια κασέτα με… γράψε-ράψε όπου ακουγόμουν μόνο εγώ λες και μιλούσα μόνος μου. Ο αγώνας που δίνω δεν είναι για να κερδίσω κάποιο ποσό. Ο αγώνας μου είναι να μάθουν τα παιδιά μου ποιος ήταν ο λόγος που μπήκα στη φυλακή. Επίσης, θέλω να δει η πόλη, που πίστεψε σε εμένα και όχι στη σαπίλα, ποιος είμαι».

 

 

 

Πηγή: arenafm.gr