Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 17:42
Αθλητικά

Μουντιάλ 2018: Πρεμιέρα για Μέσι με Αργεντινή και Γκριεζμάν με Γαλλία – Τέσσερα ματς στο σημερινό πρόγραμμα






Τρίτη ημέρα του Μουντιάλ 2018 σήμερα και το πρόγραμμα είναι πλούσιο με τέσσερα παιχνίδια.

Και μάλιστα με… πρεμιέρα του Λιονέλ Μέσι στο 21ο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ στην μάχη ρίχνεται και η Γαλλία.

Οι «τρικολόρ» για τον 3ο όμιλο αντιμετωπίζουν την Αυστραλία στις 13:00 στο Καζάν. Ο Γκριεζμάν μετά την παραμονή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι στα… πάνω του και θέλει να κεφαλαιοποιήσει την δυναμική της Γαλλίας, κόντρα στην αξιόμαχη και πάντα φιλόδοξη ομάδα των «καγκουρό».

Στις 16:00 η Αργεντινή αντιμετωπίζει στην Μόσχα, την ενθουσιώδη Ισλανδία. Η παρέα του Λιονέλ Μέσι είναι πολύ καλύτερη, αλλά μένει να το αποδείξει και στο γήπεδο αν θέλει να μην πάθει… ζημιά απέναντι στους Ισλανδους που είχαν κάνει πολύ καλή πορεία στο τελευταίο EURO.

Στις 19:00 το Περού τίθεται αντιμέτωπο με την Δανία στο Σαράνσκ. Με τον Γκερέρο οι Περουβιανοί είναι… άλλη ομάδα και πολύ καλύτερη, ωστόσο η Δανία ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και ειδικά σε ομίλους μεγάλων διοργανώσεων. Αναμένεται σε κάθε περίπτωση δυνατό ματς.

Τέλος, στις 22:00 η Κροατία θα μονομαχήσει με την Νιγηρία στο Καλίνιγκραντ. Η Κροατία είναι ένα επίπεδο πάνω από τους Αφρικανούς που έχουν όνειρα. Η ποιότητα των Κροατών είναι ανώτερη, αλλά πρέπει να κερδίσουν τους Νιγηριανούς αν δεν θέλουν να… τρέχουν.

Το σημερινό πρόγραμμα:

3ος όμιλος

  • 13:00 Γαλλία – Αυστραλία (ΕΡΤ)
  • 19:00 Περού – Δανία (ΕΡΤ)

4ος όμιλος

  • 16:00 Αργεντινή – Ισλανδία (ΕΡΤ)
  • 22:00 Κροατία – Νιγηρία (ΕΡΤ1)