Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 02:06
Αθλητικά

Μονόδρομος οι τρεις βαθμοί για τη Νίκη κόντρα στην Τηλυκράτη






Να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει η Νίκη Βόλου στη σημερινή (3.00 μ.μ.) αναμέτρηση με τον Τηλυκράτη. Οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν περιθώρια για επιπλέον βαθμολογικές απώλειες αν θέλουν να παραμείνουν σε απόσταση βολής από την κορυφή, γεγονός που καθιστά μονόδρομο την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Από την προσπάθεια αυτή θα απουσιάσει μόνο ο Μάριος Παπαδόπουλος, με τον Γιώργο να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα ενώ ο Φράνκο Τορεζάνι έχει ανεβάσει στροφές και δεν αποκλείεται στη σημερινή αναμέτρηση να πάρει φανέλα βασικού.

Το σημερινό παιχνίδι στο «Π. Μαγουλάς» θα διευθύνει ο Βρέσκας από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους Παπαδημητρίου και Νάκα από την ΕΠΣ Λάρισας.

 

Εισιτήρια

*Γενική είσοδος 10 ευρώ.

*Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών 5 ευρώ.

*Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.

*Άνεργοι, με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών 5 ευρώ.

*Η είσοδος των φιλάθλων, θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου, λόγο των εργασιών που πραγματοποιούνται στο βοηθητικό του “Π. Μαγουλάς”. Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

*Τα παιδιά των Ακαδημιών, μαζί με την ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης Βόλου, καλούνται να βρίσκονται στις 14:15 έξω από τα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης, όπου συνοδεία των προπονητών τους, θα εισέλθουν στις εξέδρες του γηπέδου.

*Από τις 10:00 πρωί της Κυριακής, θα πωλούνται εισιτήρια στα γραφεία της ερασιτεχνικής Νίκης.

*Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 13:30 και οι πόρτες του γηπέδου στις 13:45.