Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 00:07
Αθλητικά

Μια εβδομάδα διορία και μετά αποβολή!






Μετά το ναυάγιο της συνάντησης της προηγούμενης εβδομάδας, ανάμεσα στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και τους εκπροσώπους της FIFA, της UEFA και της ΕΠΟ, η Παγκόσμια Συνομοσπονδία δίνει τώρα διορία μίας εβδομάδας προκειμένου να αποφασιστεί να ξαναρχίσει και να ολοκληρωθεί το Κύπελλο Ελλάδας, για να αποφευχθεί ο αποκλεισμός του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις διεθνείς διοργανώσεις. Το SDNA αποκαλύπτει…

H FIFA έχει ήδη συντάξει την επιστολή που θα αποστείλει -πιθανότατα μέσα στις επόμενες ώρες- στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και -κυρίως- στην ελληνική κυβέρνηση, με …τελεσίγραφο όσον αφορά στην επανέναρξη του Κυπέλλου.

Η Παγκόσμια Συνομοσπονδία με την επιστολή αυτή ουσιαστικά θα απαιτεί από την ελληνική κυβέρνηση να άρει την απόφασή της για ματαίωση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημάδεψαν και διέκοψαν τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Η FIFA θέτει ως καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 11 Απριλίου, δηλαδή σε μία εβδομάδα από σήμερα! Αν μέχρι τότε οι ελληνικές αρχές δεν αποφασίσουν τη συνέχιση του Κυπέλλου, θα ακολουθήσει …Grexit, με ό,τι αυτό συνεπάγεται: αποκλεισμός του ελληνικού ποδοσφαίρου, τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο από όλες τις διεθνείς διοργανώσεις.

 

Πηγή: sdna.gr