Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 09:35
Αθλητικά

Μητρόπουλος: “Δεν μπορώ να γίνω μαριονέτα του Γκιρτζίκη”






Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν είχε βρεθεί στον προεδρικό θώκο της ΕΠΑΕ τόνισε ότι πριν από έξι μήνες του είχε ζητηθεί αν αναλάβει την προεδρία της Super League. “Θα καθόμουν να με διοικήσει και μου κάνει υποδείξεις ο Γκιρτζίκης”, είπε μεταξύ άλλων…

Επίσης, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ιβάν Σαββίδη.

Διαβάστε τι δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena fm 89,4

Το ποδόσφαιρο άρχισε να διαλύεται το 2000. Κάποιοι που είχαν τη δύναμη στα χέρια τους δημιούργησαν τη Super League. Διέλυσαν τη Γ’ Εθνική, διέλυσαν τη Β’ και τώρα διαλύεται και η ίδια. Δεν έχει χορηγό, δεν έχει τμήμα μάρκετινγκ η Super League και της έχουν αφαιρέσει όλες τις αρμοδιότητες.

Μου πρότειναν πριν 6 μήνες, τον Μάιο να γίνω πρόεδρος στη Super League, αλλά αρνήθηκα γιατί δεν μπορώ να γίνω μαριονέτα του Γκιρτζίκη. Θα καθόμουν να με διοικήσει και μου κάνει υποδείξεις ο Γκιρτζίκης; Απορώ πώς κάποιοι στην ΕΠΟ είναι έξω.

-Για την επίθεση στον Λίβα: Eκεί που έχει φτάσει το ποδόσφαιρο αναπόφευκτο θα ήταν. Επαληθεύτηκα σε πολλά. Μακάρι να είχα διαψευσθεί. Το να σε βάζουν κάτω και να σε πυροβολούν είναι κάτι φρικιαστικό. Το ποδόσφαιρο πάει για διάλυση. .

Εδώ θέλει κάποιον με πυγμή. Να τον δει ο κόσμος, να τον πιστέψει ότι θα υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο.

Αν το ποδόσφαιρο ήταν καθαρό θα βάζαμε 10 εκατομμύρια χορηγία μου είπε μια κορυφαία εταιρία. Τώρα μου λένε, πού να πάμε να μπλεχτούμε;

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι 30 χρόνια στην ίδια καρέκλα. Τα λεφτά πάνε κι έρχονται στις εκλογές της ΕΠΟ. Όλοι ξέρουν το αλισβερίσι που γίνεται στην ΕΠΟ.

Υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν το εφάπαξ της τετραετίας. Φανταστείτε άλλα τέσσερα χρόνια με Γκιρτζίκη. Δε θα πέφτουν πυροβολισμοί, θα ανατινάζουν αυτοκίνητα.

-Πρέπει να δουν το πόθεν έσχες. Πώς κάποιοι άνεργοι από το χωριό τους να βρίσκονται με 30.000 στο λογαριασμό τους.

-Είναι αμαρτία, είναι μεγάλες ομάδες που είναι απέναντι. Από τη Λάρισα και πάνω 90% είναι ΠΑΟΚ. Σέβομαι την προσπάθεια που κάνει ο Σαββίδης. Έχει ένα πορτοφόλι ανοιχτό κι όποιος περνάει παίρνει λεφτά. Δεν μπορούν να τον αγνοούν.

-Θα άλλαζε κάτι στο ποδόσφαιρο, αν δε βιαζόταν η Θεσσαλία να κάνει την κίνηση που δημιούργησε εκκρεμοδικία. Υπήρχαν τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου που θα έκαναν τις εκλογές και θα άφηναν τον κόσμο να επιλέξει όπως νομίζει. Όχι με φακελάκια.

-Σαββίδης Μελισσανίδης, δεν ξέρω ίσως και ο Αλαφούζος στην κίνηση που γίνεται τώρα πρέπει να κυνηγήσουν να φτιάξουν καθαρό ποδόσφαιρο με ισονομία. Όχι να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη.