Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 07:53
Τοπικά

Μηνύει τον Αγραφιώτη ο Απ. Γαλάτης






Προσφυγή στη Δικαιοσύνη εναντίον του προέδρου του Ορφανοτροφείου Άγγ. Αγραφιώτη, προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Απ. Γαλάτης, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ισχυρισμούς που διατύπωσε ο πρώτος.

Ειδικότερα, από τον Απ. Γαλάτη έγινε η ακόλουθη δήλωση:
«Με οδυνηρή έκπληξη πληροφορήθηκα την εμπλοκή του ονόματός μου στα τουλάχιστον περίεργα και σε κάθε περίπτωση απαράδεκτα «παιχνίδια» του «κυρίου» Άγγελου Αγραφιώτη με το Ορφανοτροφείο, κάτι που δεν είναι ανεκτό από μέρους μου.
Αφού ξεκαθαρίσω ότι τον συγκεκριμένο «κύριο», που υποστήριξε ψευδέστατα ότι δήθεν επικοινώνησε μαζί μου ζητώντας εξυπηρέτηση για επισκευές στα υδραυλικά του Ορφανοτροφείου κι εγώ του ζήτησα σαν αντάλλαγμα την παραμονή στο ίδρυμα μιας υπαλλήλου, ούτε καν τον γνωρίζω, πολλώ δε μάλλον ουδέποτε επικοινώνησα μαζί του, δηλώνω ότι θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη.
Κι αυτό γιατί το Ορφανοτροφείο είναι πολύ σημαντική υπόθεση, για να το χρησιμοποιεί έτσι ο κάθε Αγραφιώτης, και μάλιστα εμπλέκοντας με συκοφαντικό τρόπο ανθρώπους που ούτε έχουν, ούτε, βεβαίως, θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί του. Τελεία και παύλα».